PS5 Kullanıcı Arayüzü Revizyon ile Yenilenecek

Sony henüz resmi olarak duyurmuş değil...

PS5 Kullanıcı Arayüzü Revizyon ile Yenilenecek

Bir Youtube kullanıcısı tarafından yayınlanan yeni videoya bakılırsa, PS5 kullanıcı arayüzü revizyon ile yenilenecek. Yeniliklerin neler olacağına da videoda yer verilmiş. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Sea of Thieves PS5 Ön-Siparişleri Dikkat Çekiyor


PS5 Kullanıcı Arayüzü Revizyon Güncellemesi Detayları

Çıkışından bu yana yayınlanan güncellemeler ile PlayStation 5, kullanım anlamında pek çok yeniliği kullanıcılara sunuyor. Ancak kullanıcı arayüzü genel olarak bazı kullanıcılar için kafa karıştırıcı olabiliyor. Şu an için de Japon teknoloji devi tarafından konsolun arayüzüne ilişkin herhangi bir duyuru yapılmış değil. Ancak paylaştığı bir video ile Youtube kullanıcısı Mystic, revizyon ile gelecek olan yenilikleri takipçilerine sundu.

Sizin de göreceğiniz üzere, revizyon sonra kullanıcı arayüzündeki fon resmini değiştirme özelliği ilk göze çarpan oluyor. Bunun dışında, keşfet sayfasından ulaşabileceğimiz depolama alanı, DualSense ve kulaklığın şarj seviyesi bilgilerine yer verilmiş. Ayrıca yeni görsel bileşen (widget) alanları da o bölgelere yerleşecek, ama ne yazık ki yerlerini değiştiremeyeceğimiz söyleniyor.

Mystic, bahsi geçen güncellemenin beta aşamasında sadece Birleşik Devletler sınırları içerisinde test edildiğini söylüyor. Ancak resmi duyuru için çok fazla bir zaman beklemeyebiliriz.

Yakında tüm kullanıcılara geleceği düşünülen ve yakında da duyurusunun yapılacağı tahmin edilen bu yeni kullanıcı arayüzü birçok kullanıcıyı şimdiden heyecanlandırdı.

Exit mobile version