PS5 Çıkış Oyunları Belli Oldu! İşte Resmi Liste

Sonunda beklenen haber!

playstation 5 çıkış oyunları

Sony Playstation’ın sitesinin değişmesi ile PS5 çıkış oyunları ve birtakım teknik açıklamalar gün yüzüne çıktı. Uzun zamandır oyuncuların beklediği haber sonunda yayınlandı ve elle tutulur bir bilgiye sahip olduk. Gelin çok uzatmadan haberimizin detaylarına geçelim.


İlginizi Çekebilir: PS5 vs Xbox Series X – Tarafını Seç! (Mafia 2 Hediyeli)


PS5 Çıkış Oyunları Listesi

Sony Playstation 5 ile ilgili yenilediği sayfasında şu ifadelere yer verdi.

Yıldırım hızı 

PlayStation konsolunun yapabileceklerinin kurallarını baştan yazan özel CPU, GPU ve Entegre G/Ç ile SSD’nin gücünden faydalanın.

Çarpıcı oyunlar

İnanılmaz grafiklere hayran kalın ve yeni PS5™ özelliklerini deneyimleyin.

Nefes kesici etkileyicilik 

Dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve 3D Ses teknolojisi desteğiyle daha derin bir oyun deneyimini keşfedin.

Bu ifadelerin ardından Playstation 5’in çıkışıyla birlikte konsolda bulunacak olan (şimdilik kesinleşen) oyunlar da sızmaya ve derlenmeye başlandı. İşte bu zamana kadar listelediğimiz ve sızıntılar ile birlikte paylaşabildiğimiz o oyunlar!

PlayStation 5 Çıkış Oyunları Listesi (Resmi)

Playstation 5 Teknik Detaylar

Yakın zaman sonra düzenlenmesi beklenen resmi etkinlikle birlikte yeni nesil oyun konsolu hakkında çeşitli açıklamaların gelmesi bekleniyor. Şimdiye kadar konsol hakkında DualSense ve teknik detaylar bilgilerinden başka detaylar elde edemedik.

Sony daha önce yaptığı tanıtım etkinliklerinde konsolun donanımsal gücünü gösterdi. Sony Baş Teknik Mimari Mark Cerny tarafından yapılan açıklama ile ortaya çıkan teknik detaylar ise aşağıdaki gibi olmuştu.


İlginizi Çekebilir: PS5 Çıkacak Oyunlar Listesi


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz. Ayrıca PS5 çıkış oyunları listesi bağlantısı üzerinden, oyunlara dair videoları görmeniz mümkün.

Exit mobile version