PS5’te Çalışmayan Ubisoft Oyunları Belli Oldu

Yeni nesilde bazı oyunlara veda edeceğiz.

Eğer yakın zamanda satışa sunulacak olan PlayStation 5 ya da PlayStation 5 Digital Edition modellerinden birisini tercih etmeyi planlıyorsanız, Ubisoft tarafından sunulan bazı oyunları gözden çıkarmanız gerekebilir. PS5’te çalışmayan Ubisoft oyunları, bir sosyal medya gönderisi ile ortaya çıkmış olabilir. Belki de çıkmamıştır.

Nasıl yani?


İlginizi Çekebilir: PS5 Hakkında Her Şey!


PS5’te Çalışmayan Ubisoft Oyunları Hangileri?

Ubisoft geçtiğimiz saatlerde resmi internet sitesi üzerinden PS5’te çalışmayan Ubisoft oyunları hakkında bazı detaylara değindi. Buna göre listede yer alan oyunları, PlayStation 5 üzerinde oynamak ne yazık ki mümkün olmayacak:

– Assassin’s Creed: Syndicate

– Assassin’s Creed: Chronicles Trilogy Pack

– Assassin’s Creed: Chronicles India

– Assassin’s Creed: Chronicles China

– Assassin’s Creed: Chronicles Russia

– Risk

– Star Trek: Bridge Crew

– Werewolves Within

– Space Junkies

Assassin's Creed kronolojik sıra

Öte taraftan şöyle değişik bir durum var ki Ubisoft, resmi internet sitesinde yayınladığı bu listeyi kısa bir süre sonra yayından kaldırdı.

Şirketin bünyesinde görev alan bir sözcü konu hakkında “PS5’te oynanabilecek olan Ubisoft oyunları ile ilgili bazı yanlışlıklar olabileceğinden, şimdilik geriye uyumluluk makalesini geri çektik.” ifadelerini kullandı.

Bu oyunlar PlayStation 5’te çalışmayacak olsalar da Xbox One’da kullanılabilir olan tüm oyunların Series S ve Series X üzerinden oynanabileceğini biliyoruz.

Sony, daha öncesinde yaptığı açıklamada PS4 kütüphanesinde yer alan 4,000 oyunun ezici çoğunluğunun yeni nesilde de oynanabileceğini söylemişti ancak görünüşe göre bazı kısıtlamalar var. En şaşırtıcı detay ise iki PS VR oyununun, Star Trek: Bridge Crew ve Space Junkies’in de listede yer alıyor olmasıdır.

Exit mobile version