PS3 Mağazası için Sevindiren Gelişme!

Sony geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada PlayStation 3 ve PS Vita modellerinde kullanılan çevrim içi mağazanın kapatılacağını açıklamıştı. Aldığı tepkiler sonucu bu kararı yeniden değerlendiren şirket, PS Vita ve PS3 mağazası için kullanıcıları sevindiren bir açıklamada bulundu.


Benzer İçerik: PS Plus Nisan 2021 Oyunları Belli Oldu!


PS Vita ve PS3 Mağazası Kapanacak mı?

PlayStation 3 ve PS Vita kullanıcılarının endişeli bir şekilde takip ettiği konu hakkında, bazı yeni açıklamalar mevcut. PS Blog üzerindeki bu açıklamalara göre şirket, aldığı karardan geri döndü.

PlayStation Store

“Kısa bir süre önce oyunculara PS3 ve PS Vita için sunulan PlayStation Store desteğini bu yaza doğru sona erdirmeye planladığımızı açıkladık.

Ancak konu hakkında daha fazla düşündükten sonra, burada yanlış bir karar verdiğimiz apaçık bellidir. Bu nedenle bugün, PlayStation Store’u hem PS3 hem de PS Vita için aktif tutacağımızın sözünü vermekten mutluluk duyuyorum.

Buna karşın PSP için sunulan destek 2 Temmuz 2021 itibarıyla sona erecektir.”

Açıklama bu şekilde devam edip gidiyor. Kısaca özetlemek gerekirse PS3 ve PS Vita kullanıcıları uzun bir süre daha mağazadan aktif olarak faydalanabilecekler. Buna karşın PSP için ufak bir vedadan söz edebiliriz.


Peki siz şirketin bu açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce PSP için sunulan destek de sona ermeli mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version