PS Store Büyük Japon Oyunları İndirimleri Başladı!

Yüzde 75 indirim fırsatı sizleri bekliyor.

PlayStation Store oyuncuları boş bırakmamak adına çeşitli indirimler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Büyük Japon Oyunları İndirimleri ile bizleri selamlayan Sony, birçok önemli yapımı oldukça makul bir fiyata oyuncuların beğenisine sunuyor. Peki listede hangi oyunlar var? İşte Büyük Japon Oyunları İndirimlerinde yer alan oyunlar!


İlginizi Çekebilir: PS5 Digital Neden Alınır ve Neden Alınmaz?


PS Store Büyük Japon Oyunları İndirimleri

PS Store Büyük Japon Oyunları İndirimleri başladı. Listede Kingdom Hearts 3, Monster Hunter World, Tekken 7 ve Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain gibi önemli yapımlar yer alıyor. Peki listenin genelinde neler var? Genel olarak listeye göz atacak olursak:

PS Store Büyük Japon Oyunları İndirimleri

Haftanın Fırsatı:

NBA 2K21, PlayStation 4’te sektör lideri spor oyunu deneyimi sunan, dünyaca bilinen ve çok satan NBA 2K serisinin yeni oyunu. Sınıfının en iyisi grafik ve oynanış, rekabetçi ve çeşitli oyun modları üzerine yapılan kapsamlı geliştirmeler ile NBA 2K21, Everything is Game konsepti ile NBA basketbolu ve kültürünün tüm yönlerini benzersiz bir şekilde yaşamanızı sağlıyor. Haftalık Fırsat ile oyuna 199,60 TL’den ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Oyunların tam listesine ulaşmak için mağazayı buradan ziyaret edebilirsiniz. İndirimler 25 Şubat 2021’e kadar devam ediyor olacak.

Exit mobile version