PS Plus Extra Temmuz 2023 Oyunları Belli Oldu

Sniper Elite 5, It Takes Two, World War Z ve dahası...

PS Plus Extra Temmuz 2023 Oyunları Belli Oldu

Sony Interactive Entertainment tarafından US PlayStation Blog sayfası üzerinden yapılan yeni duyuru ile PS Plus Extra Temmuz 2023 oyunları için tam liste ortaya çıktı. Yeni ayda PlayStation, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PlayStation Portable platformlarını kapsayan on sekiz yeni oyun bizleri bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (6 Temmuz)


PS Plus Extra Temmuz 2023 Oyunları Hangileri Olacak?

Bugün itibarıyla yapılan duyuru ile PlayStation Plus Extra ve Premium / Deluxe için 18 Temmuz 2023 Salı günü indirmeye açılacak olan oyunlar açıklandı. Yeni listede The Ascent, It Takes Two, Sniper Elite 5, SnowRunner ve Undertale gibi dikkat çeken oyunlar bulunuyor.

İster tek başınıza isterseniz de kooperatif olarak oynayabileceğiniz aksiyon-rol yapma oyunu The Ascent, siber çılgınlığın hakim olduğu Veles gezegeninde geçiyor. Bir şirkette işçi olarak çalışırken, günün birinde beyninize takılı cihaz ile yeteneklerinizi kullandığınız rutin bir görev için gönderildiğiniz sırada kendinizi bir anda felaket senaryosunun tam ortasında buluyorsunuz. Gezegendeki en büyük şirket olan The Ascent Group, bilinmeyen nedenler ile kapanıyor. Bunun sonucunda da otomatik güvenlik sistemleri karışıyor. Rakip şirketlerin harekete geçmesi ve suç örgütlerinin de kara borsadan protez organ ticaretini hızlandırmaları ile bulunduğunuz bölgenin ayakta kalması tehlikeye giriyor. Size düşen ise bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da hem rakip şirketleri hem de suç örgütlerini durdurmaya ve yaşanan felaketin arkasındaki nedenini anlamak olacak.

Adını alternatif bir geçmişte Londra’nın en ünlü eğlencesinden alan Circus Electrique, hikâye odaklı büyüleyici RYO taktiklerini ve sirk yönetimini steampunk tarzıyla bir araya getiriyor. Sıradan Londralılar gizemli bir şekilde tehlikeli katillere dönüştüğünde şehri kurtarma görevi Circus Electrique’in yetenekli sanatçılarına kalıyor.

Dizideki en son kısım olan DYNASTY WARRIORS 9 ile, yepyeni bir açık dünya ortamında eşsiz bir heyecanı yaşayın!

Uzun yıllardan sonra sığınağından çıkıp tekrar yeryüzüne adım atıyorsun. Yepyeni, cüretkâr bir dünya seni bekliyor ve bu dünyada artık sadece iğrenç, vahşi yaratıklar var. Senden başka bir tane bile insan evladı kalmamış. Bu dünya, artık doğanın hükümdârlığında. İşin kötü yanı ise, bunlar daha sadece başlangıç. Her şey daha da kötüleşecek.

Dünya çapında Los Angeles’tan Sahra Çölü ve ötesine kadar uzanan yarış turnuvasında Casus Yarışçı olarak Tony Toretto’ya katılma vaktin geldi. Bir Casus Yarışçı ol ve yeniden dirilen suçlu yarış örgütü SH1FT3R’a karşı savaş. Benzersiz pistlerde yarışırken araçlarını kullanıp gizli kısa yollardan geçerek en iyinin sen olduğunu göster. Arabanı benzersiz görünümlerle kişiselleştir ve oyun içinde yeni eşyaların kilidini aç. Bir arkadaşınla ekran paylaşımlı yarış veya en fazla 5 oyuncuyla daha çevrimiçi oyna.

Bir gizli ajan olmayı hevesle hayal ediyorsan Casus Yarışçılar seni bekliyor!

Hikaye olarak bir büyü ile oyuncağa dönen Cody ve May karakterlerinin başlarından geçenler anlatılıyor. Fantastik bir dünyada kapana kısılan ikili, parçalanan ilişkilerini de eski haline getirmeye çalışacaklar.

Melty Blood yeniden doğdu.
Bu oyun TYPE-MOON’un görsel romanı Tsukihime’yi temel alan 2D dövüş oyun serisine en son eklenen oyundur.
Perde Tsukihime – A piece of blue glass moon – ‘dan tanıdık karakterler ile oynanan dramatik savaşlar üzerine tekrar açılıyor.

Gerçek Kamyonlar. Gerçek Aksiyon. Monster Jam! Monster Jam Steel Titans, eksiksiz Monster Jam deneyimiyle herkes için eğlence sunuyor!

Toprak Pony’si Sunny, dostluk ve sihir üzerine düzenlenen unutulmuş bir gün olan Kısrak Koyu Günü’nü canlandırarak dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek istiyor. Kutlamaları engellemek isteyen bir pony ise pastaları çalıp tavşanları serbest bırakma peşinde. Pipp’in resimlerini bile mahvetmek istiyor!

Sunny’ye Equestria’nın gördüğü en sihirli kutlamaları düzenlemesi için sadece sen yardım edebilirsin. Sihrini kullanarak moda defileleri düzenle, en tatlı hayvanları bul, Pegasi’yle uç ve çok daha fazlasını yap.

2004 yılında çıkan “SAMURAI WARRIORS” serisinin ilk başlığında betimlenen tarihi dönem bu başlıkta yenilendi.
İlk “SAMURAI WARRIORS” bölümünden bu yana büyük oranda geliştirilen görseller, ilave WARRIORS officers ve artan aksiyon sayesinde, savaşan devletlerin içinde bulunduğu daha da derin bir drama betimleniyor.
Ayrıca the Ōnin War’ın (Ōnin Savaşı) sonundan itibaren, the Incident at Honnōji’yi (Honnō-ji Olayı) kapsayacak şekilde, savaşan devletler dönemini daha yoğun ve cesurca betimlemek amacıyla başlık, officers Nobunaga Oda ve Mitsuhide Akechi’nin hayatlarına da odaklanarak, geleneksel “SAMURAI WARRIORS” hikayelerinin ve karakterlerinin yenilendiği yeni bir serinin başlangıcıdır.

Sniper Elite 5, selefleri gibi bizi yine 1940’lı yıllara götürecek. Yeniden Karl Fairburne rolüne bürünecek ve Fransa topraklarına ayak basacağız. Breton sahilindeki Atlantikwall tahkimatlarını zayıflatmaya yönelik olarak başlatılan US Rangers operasyonunun bir parçası olarak, elit keskin nişancı Karl Fairburne Fransız Direnişi ile irtibata geçiyor. Bu irtibat, müttefiklerin Europe: Operation Kraken’ı istila etmesinden önce savaşın sona ermesinin önündeki engel olan gizli bir Nazi projesinin varlığını ortaya çıkartıyor. Bize düşen ise bu engeli ortadan kaldırmak olacak.

Michigan ve Kola Yarımadası dahil on beşten fazla açık dünya mekanında, Ford, Chevrolet ve Freightliner gibi üreticilerin dahil olduğu altmıştan fazla aracı kullandığımız oyunda, vahşi açık dünya boyunca, çamur, kar, sel ve donmuş göller demeden yol alacak ve tehlikeli kontratları ve görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz.

Tercihen tek başımıza veya kooperatif desteği sayesinde üç arkadaşımızla birlikte oynayabilmemiz mümkün oluyor. Tamamladığımız her bir kontrat ve görev sonrasında yeni araçlar açabilmenin yanı sıra, kazandıklarınız ile mevcut araçlarımızı özelleştirebiliyor ve geliştirebiliyoruz.

Plankton tarafından üretilen robotlardan oluşan ordunun istilasına karşı Bikini Bottom şehrini savunmak durumunda olduğumuz oyunun oynanış sistemi Golden Spatulas, Shiny Objects ve Lost Socks gibi çeşitli eşyaları toplayarak robotları bertaraf etmeye dayanıyor. Ancak bunu yaparken dikkatli olmak gerek; çünkü yolumuz tuzaklarla dolu olacak. Ayrıca oyundaki her bir karakterin de kendisine özgü becerisi var ve gidişata göre bu karakterler arası geçiş yapmamız gerekiyor. Ne var ki bu geçişler sadece Bus Stop adı verilen noktalardan gerçekleştirilebiliyor.

Şiddete başvurmaktan başka tercihlerinin de olduğu ilginç ve hoş karakterlerle dolu ve zengin bir RPG dünyasını keşfet. Gülümseyerek dans et, köpek sev, bir şövalyeye en iyi sırrını söyle… Ya da bunları boş verip düşmanlarına terör estir. Tercih senin peki bununla başa çıkabilecek kadar azimli misin?

World War Z, 2006 yılında yayınlanan kitabı ile aynı ismi taşımasına rağmen pek fazla bağlantısı olmayan ve 2013 yılındaki film ile aynı evrende geçen bir oyun. Hikaye olarak zombi kıyameti sonrasında Moskova, New York, Kahire, Sydney, Paris, Barcelona, Kudüs ve Tokyo dahil on beş farklı şehirde hayatta kalmayı başaran grupların başlarından geçenleri anlatıyor.

Dört kişilik kooperatif desteği ile oynanan World War Z oyununda altı farklı sınıf bulunuyor. Oyuncular aşama kaydederken, her bir sınıf için de yeni takviyeler (Perk) ve silahlar açmak mümkün oluyor. Oynanış sırasında farklı eşyalar da toplayabiliyoruz ama her defasında yerleri değişiyor. Ayrıca zombiler ile savaşmaya ek olarak, afetzedelere eşlik etmek gibi yan görevler de bizleri bekliyor.

PlayStation Klasikleri

Exit mobile version