PS Plus Temmuz 2020 Oyunları Belli Oldu!

PlayStation Plus Temmuz 2020 Oyunları Açıklandı...

ps plus temmuz 2020 nba2k20

PS Plus Temmuz 2020 oyunlarının neler olacağına yönelik bir merakınız var mı? Cevabınız evet ise, sizi tatmin edebilecek birkaç yeni sızıntının var olduğunu söyleyebiliriz.

Henüz bu ayın ortasında olmamıza karşın bazı yeni sızıntılar ve iddialar, PlayStation Plus abonelerinin önümüzdeki ay kavuşabileceği iki oyunu bizlere sunuyor. Bunların bir sızıntı olduğunu hatırlatalım. Bu nedenle mesafeli bir yaklaşım izlemekte fayda var.


İlginizi Çekebilir: PS Plus İlk Altı Ayda Hangi Oyunları Verdi ve Toplam Değerleri Ne Kadar?


PS Plus Temmuz 2020 Oyunları Hangileri?

Sony tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte PlayStation Plus Temmuz 2020 oyunları gün yüzüne çıktı. Resmi sosyal medya kanalları üzerinden yapılan paylaşımla birlikte ayın oyunları hemen aşağıdaki gibi sıralandı.

Bildiğiniz üzere Sony, PS Plus üyelerine her ay iki farklı oyun veriyordu. Bu ay bunda değişikliğe giden şirket, bonus olarak yine kendinin yayıncısı olduğu Erica isimli oyunu listeye dahil etti.

Listede yer alan diğer oyunlar ise beklentiyi karşılayacak cinstendi. Spor oyunu sevenler için son çıkan NBA oyununu listeye dahil eden şirket, aksiyon ve macera sevenleri unutmadı. Oldukça yüksek puanlar alan ve oynananlar tarafından çok sevilen Rise of the Tomb Raider, bu ayın en bomba oyunu oldu. Erica ise yine başarılı bir hikaye takip etmek isteyenler için, listedeki yerini aldı.

Yukarıda yer alan oyunların 6 Temmuz tarihinden sonra kütüphanelere eklenebileceği dile getirildi. O tarihten önce ise aktif PlayStation Plus üyesi olan oyuncular, halihazırda aşağıdaki oyunları alabilecekler.

Eğer mevcut durumda PlayStation Plus abonesi iseniz Call of Duty: WWII ve Star Wars: Battlefront II oyunlarının ücretsiz olarak sunulduğunu hatırlatalım. Bu oyunları ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilir ve PS Plus abonesi olduğunuz sürece oynamaya devam edebilirsiniz.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.


Peki siz bu sızıntı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu iki oyunun ücretsiz oyunlar kapsamında verilmesini ister miydiniz ya da siz hangi oyunları görmek isterdiniz? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version