PS Plus Şubat 2022 Oyunları Duyuruldu

EA Sports UFC 4, Planet Coaster: Console Edition ve dahası...

PS Plus Şubat 2022 oyunları duyuruldu. Sony tarafından yapılan açıklama ile aktif abonelerin, 1 Şubat 2022 Salı günü itibarıyla oynamaya başlayacakları oyunlar netlik kazandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Ocak 2022 Oyunları


Japon teknoloji devi tarafından PlayStation Blog sayfası üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda, önümüzdeki ay içerisinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarına verilecek olan oyunlar EA Sports UFC 4, Planet Coaster: Console Edition ve Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure olarak duyuruldu.

PS Plus Şubat 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

PS Plus Şubat 2021 Tiny Tina

1 Şubat 2022 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak bu oyunlardan PlayStation 4 için olanlar, geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 5 üzerinde de oynanabilecek. Haliyle yeni nesil konsol kullanıcıları, toplamda üç oyuna erişim sağlayabilecekler.

Planet Coaster: Console Edition (PS5)

Hayallerinizdeki eğlence parkı treni parkını oluşturabileceğiniz oyunda, fark yaratacak ayrıntılardan oluşan ve gerçekten yaşayan bir dünyayı yönetirken, parkınızı ziyarete gelecek olanları şaşırtmaya ve eğlendirmeye çalışacaksınız.

EA Sports UFC 4 (PS4)

Selefleri gibi karma dövüş sanatları baz alınarak geliştirilen EA Sports UFC 4, seksen bir farklı varyasyonu ile iki yüz yirmi dokuz ile satışa sunulmuştu. Boks, kick boks, güreş ve jiujitsu olmak üzere Dört MMA’nın (Karma Dövüş Sanatları) disiplininin temellerini öğretmek için sunulan kariyer modu ile de geliyor. Bu modun nihai amacı, oyunculara kendi dövüşçülerini yaratma ve G.O.A.T. (Tüm Zamanların En İyisi) olmalarına imkanı sağlamak. Mod sırasında istediğiniz dövüşü yapıp, istediğinizi yapmama konusunda özgürsünüz, ama dövüşçünüzün kariyerinin gelişimine doğrudan etkisinin olduğunu söyleyelim.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure (PS4)

Gearbox Software ve Stray Kite Studios tarafından geliştirilen video oyununda kraliçe esir alındı ve bu nedenle krallık tehdit altında. Tehlikeli ormanlarda, ürkütücü gömütlerde ve dehşet verici kalelerde savaşarak krallığı kurtarmaya çalışıyoruz.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Böylece her ay iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte kütüphanenize ekliyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.

Exit mobile version