PS Plus Şubat 2021 Oyunları Resmiyete Kavuştu

PlayStation Plus Şubat 2021 Oyunları Neler?

Pek çok PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcısının heyecanla beklediği açıklama nihayet yapıldı ve PS Plus Şubat 2021 Oyunları belli oldu. Peki ama PlayStation Plus Şubat 2021 Oyunları neler?


İlginizi Çekebilir: PS Plus 2020 Tüm Oyunlar ve Toplam Değerleri


PlayStation Plus Şubat 2021 Oyunları Neler?

PS Plus Şubat 2021 Oyunları ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için hemen aşağıda yer alan detaylara göz atmayı unutmayın! Oyunlar hakkındaki görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı da ihmal etmeyin.

PS Plus Şubat 2021 Oyunları

 

1- Destruction AllStars

Zamanlama, taktik ve yeteneğinle yoğun, araç tabanlı dövüş sisteminde ustalaşarak dünyanın dört bir yanındaki arenalarda devasa hasarlara, yıkıma ve kargaşaya yol aç. İstersen direksiyon başına geçip ortalığı birbirine kat, istersen araçtan inip saldırılardan kaçındığın, araçları kaçırdığın, yetenekler kullanarak araçları sabote ettiğin nefes kesici bir parkur aksiyonuna atıl.

16 ünlü AllStar’dan meydana gelen Destruction ekibi, eğlence ve yıkım için yarışmayı heyecanla bekliyor. Kemerini tak ve aksiyonun su gibi aktığı, yoğun, bomba gibi ve öngörülemez yarışmalara katılıp Küresel Destruction Federasyonu Şampiyonu olmak için savaş.

2- Control Ultimate Edition

Control Ultimate Edition, ana oyunu ve önceden yayınlanan tüm Genişletmeleri tek bir pakette sunuyor. Zararlı bir varlık Control Federal Bürosu’nu ele geçirdi… Onu yalnızca sen durdurabilirsin. Derin ve tahmin edilemeyen ortamlarda uğursuz bir düşmanı yok etmek için vereceğin savaşta artık dünya senin silahın.

Düşmanı önleme planı başarısız oldu, insanlığın kaderi tehlikede. Kontrolü ele geçirecek misin? Açık uçlu ortamları başarılı geliştirici Remedy Entertainment’ın klasik dünya inşa ve hikaye anlatım yöntemleriyle birleştiren Control, kapsamlı ve çok tatmin edici bir oyun deneyimi sunuyor.

3- Concrete Geneie

PS4’e özel bu dokunaklı aksiyon-macera oyununda hayalperest çocuk Ash’in kimliğine bürünerek, büyülü boya fırçanızı elinize alıp, terk edilmiş Denska’yı boyamaya başlayarak kasabaya hayat verin. Kirlilik her yanı sarsa ve zorbalar peşinizde olsa da bir zamanların ışık saçan ve hareketli bu sahil kasabasını, Canlı Boya’nın gücünden yararlanıp sokakları temizleyerek yalnızca siz eski hâline çevirebilirsiniz.

Denska’nın kirlenmiş duvarlarında kendi sokak sanatınızı yaratın ve resmettiğiniz afacan Cinler’in can bularak size yardım etmelerine tanık olun. Her Cin’de büyülü element güçleri bulunur. Bu güçler, yalnızca bulmacaları çözmenize ve karşınıza çıkanları alt etmeye yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda Ash’in ve Denska’nın kaderini değiştirecek hayati öneme sahiptir.


PS Plus Oyunlarına Göz Atın


Peki siz bu ay verilen oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu oyunları beğendiniz mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version