PS Plus Ocak 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Önümüzdeki ayın listesi hiç fena görünmüyor...

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PS Plus Ocak 2022 oyunları netlik kazandı. Önümüzdeki ay aktif aboneler hangi oyunları oynayacaklar? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Xbox Game Pass Rakibi Üzerinde Çalışıyor!


Bildiğiniz gibi Fransız oyun forumları Dealabs, son birkaç aydır özellikle de PS Plus oyunlarını resmi duyurularından önce ortaya dökmekle dikkatleri üzerine çekmişti. Bunda elbette her defasında haklı çıkmasının payının büyük olduğunu söyleyelim. Haliyle önümüzdeki ayın oyunları için de gözümüz kulağımız bu forumlardan gelecek olan haberdeydi.

Bir kez daha sahneye çıkan Dealabs, PS Plus Ocak 2022 oyunlarını da sızdırmıştı. Geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan sızıntının ardından, bugün itibarıyla resmi duyuru gerçekleştirildi. Aşağıdan göz atabileceğiniz resmi liste ile Fransız oyun forumları bir kez daha haklı çıktı. Deep Rock Galactic, DiRT 5 ve Persona 5 Strikers, aktif abonelerin konsollarına indirebilecekleri oyunlar olacaklar. Bu noktada PlayStation 4 kullanıcıları iki oyuna erişim sağlayabilecek iken, PlayStation 5 kullanıcıları ise geriye uyumluluk desteği ile her üç oyunu da oynayabilecekler.

PS Plus Ocak 2022 Oyunları Listesi

DiRT 5 Hakkında

Serinin yeni oyunu, öncekiler gibi sizi dünyanın dört bir yanına götürüyor ve New York, Rio de Janeiro, Yunanistan ve Çin gibi farklı bölgelerde zorlu yarışlara katılıyorsunuz. Oyunda modern ralli araçlarına ek olarak Buggy, Unlimited Truck ve Rock Bouncer dahil çok çeşitli araç sınıfları bulunuyor.

DiRT 5 geniş bir hikaye anlatımlı kariyer modu ile de geliyor. Bu modda logo düzenleyicisi, önceki DiRT oyunlarından daha fazla özelleştirme seçeneği var. Ayrıca sunulan çizgisel olmayan aşama kaydetme sistemi sayesinde istediğiniz etkinliği seçebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra dört oyuncuya kadar bölünmüş ekran yarışma imkanının da olduğunu söyleyelim.

Deep Rock Galactic Hakkında

Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir kooperatif birinci kişi bakış açısından oynanan bilim kurgu FPS oyunudur.

Persona 5 Strikers

Fantom Hırsızlara katılın ve Japonya’daki yolsuzluğa karşı savaşın. Yakın arkadaşlarla çıkılan bir yaz tatili bir anda çarpık bir gerçekliğin ortaya çıkmasıyla allak bullak olur; gerçeği ortaya çıkarın ve krizin merkezinde hapsedilenlerin kalplerini kurtarın!

Exit mobile version