PS Plus Nisan 2021 Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus Nisan 2021 ücretsiz oyun listesi yayınlandı.

ps plus nisan 2021

PS Plus Nisan 2021 ücretsiz oyun listesi, birkaç dakika önce yayınlandı. Sony tarafından yapılan resmi açıklama ile önümüzdeki ay itibarıyla PlayStation kullanıcılarının ücretsiz olarak deneyebilecekleri oyunlar belli oldu.

PlayStation kullanıcılarının merakla bekledikleri liste gün yüzüne çıktı. Resmi PlayStation sosyal medya adresleri üzerinden, nisan ayı içerisinde ücretsiz olarak dağıtılacak oyunların listesi yayınlandı. Yayınlanan listede PS4 kullanıcılarının Days Gone ve Zombie Army 4: Dead War oyunlarını ücretsiz olarak alacakları belirtildi. PlayStation 5 kullanıcılarının ise Days Gone ve Zombie Army 4: Dead War oyunlarının yanı sıra Oddworld: Soulstorm‘a sahip olacakları belirtildi.

PS Plus Nisan 2021 Oyunları Listesi

Bu ayın listesinin oldukça başarılı olduğunu söylemek gerek. PlayStation’a özel olarak geliştirilen Days Gone, listesinin parlayan yıldızıyken PS5 kullanıcılarına sunulan Oddworld ise kesinlikle oynamaya değer bir yapım. Listede yer alan oyunların detayları ise hemen aşağıdaki gibi.

Days Gone (PS4, PS5)

Days Gone, Bend Studio tarafından geliştirilen ve PlayStation 4 ve Microsoft Windows için Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir 2019 aksiyon-macera hayatta kalma korku video oyunuydu.

Zombi felaketi sonrasında bir dünyada geçen yapım, ilk videolarıyla dikkatleri çekmişti. Diğer oyunlarda görmediğimiz kalabalıkta gruplarla mücadele etmeye çalıştığımız Days Gone, buna rağmen çıkışıyla birlikte isteneni verememişti. Aldığı ortalama puanlarla beklentiyi karşılamayan yapım hakkında beklenmedik bir gelişme ise geçtiğimiz günlerde yaşanmıştı. Sony, yaptığı açıklama ile oyunun PC platformuna da çıkacağını açıklamıştı.

Zombie Army 4: Dead War (PS4, PS5)

Zombie Army 4: Dead War, Rebellion Developments tarafından geliştirilen ve yayınlanan üçüncü şahıs bir video oyunuydu. Sniper Elite serisinin bir parçası olan 2015 derleme oyunu Zombie Army Trilogy’nin devamı niteliğinde hazırlanmıştı. Oyun, 4 Şubat 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows için ve 1 Mayıs 2020’de Stadia için yayınlanmıştı.

PS Plus Nisan 2021 Oyunu: Oddworld: Soulstorm (PS5)

Platform oyunları arasında ayrı bir yeri olan Oddworld, yıllar sonra tekrar karşımıza çıkmıştı. O çok sevdiğimiz eski tarz platform tarzını yeni nesle taşıyan seri, özellikle Soulstorm ile çok sevilmişti.

Eski tarz oyunları yeni nesilde arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunan Oddworld, serinin eski oyunlarını oynayanlar için hikayeyi devam ettirmesi açısından da önemliydi.

 

 

Exit mobile version