PS Plus Mayıs 2022 Oyunları Resmi Olarak Duyuruldu!

FIFA 22 mi o?

Dün yaşanan sızıntının ardından, PS Plus Mayıs 2022 oyunları resmi olarak açıklandı. Hemen aşağıdan göreceğiniz üzere, Dealabs bir kez daha yanılmamış oldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni PlayStation Plus Türkiye Fiyatları Açıklık Kazandı


PlayStation Plus abonelik servisine eklenecek olan yeni oyunlar, her ayın son haftası içerisinde açıklanıyor. Resmi duyuru için elbette Sony Interactive Entertainment’ı bekliyor olsak da, artık bunun öncesinde birçok farklı sızıntı ile karşılaşıyoruz. Hatta öyle ki, hiçbir şekilde sızıntı yaşanmadan duyurulursa şaşıracak durumdayız.

Son birkaç aydır Dealabs forumları bu konuda üstün bir performans sergiliyor. Resmi duyuru öncesinde yaşanan sızıntı ile ortaya çıkan listelerin tamamı doğru çıkıyor. Bu yüzden de Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyurunun Dealabs sızıntısını doğrulama görevi gördüğünü söylesek, hiç de yanlış olmaz. İşte dün yine Dealabs kullanıcısı billbil-kun sahneye çıktı ve resmi duyuru öncesinde yeni ayın PlayStation Plus oyunlarını sızdırdı.

Bu gelişmenin üzerinden çok geçmeden de Sony Interactive Entertainment, beklenen duyuruyu gerçekleştirdi. Ücretli abonelik servisinin yenilenmeye başlanacağı ay içerisinde kütüphanenize ekleyebileceğiniz oyunlar, FIFA 22, Curse of the Dead Gods ve Tribes of Midgard olacak.

PS Plus Mayıs 2022 Oyunları Detayları

ps plus mayıs tribes of midgard

3 Mayıs 2022 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak bu oyunlardan PlayStation 4 için olanlar, geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 5 üzerinde de oynanabilecek. Haliyle yeni nesil konsol kullanıcıları, toplamda üç oyuna erişim sağlayabilecekler.

FIFA 22 (PS4 ve PS5)

FIFA 22’deki yeni oynanış özellikleri, sahanın en önemli mevkisine daha fazla soğukkanlılık getiren kaleci yenilemesiyle size iki direk arasında daha fazla istikrar sunuyor; yeni top fiziği, oyunun en hızlı oyuncularının hızlanmasıyla daha iyi örtüşen patlayıcı sprint ve takımınızın oynayışını kontrol etmenizi sağlayan yeni hücum taktikleri içeriyor. Kariyer Modu’nda oyunun en yeni kulübünü kurun, yönetin ve zafere taşıyarak futbol hayallerinizi yaşayın. VOLTA FOOTBALL, yeniden tasarlanan az oyunculu oynanışın yanı sıra her sezon yeni oynama ve ilerleme yollarıyla yeteneğinizi ödüllendiriyor. Pro Clubs’da Sanal Pro’nuzun gelişiminin kontrolünü size veren gelişmiş takım özelleştirme ve güncellenen ilerlemeyle kadronuzu kurun ve diğer oyunculara karşı becerilerinizi test etmenizi daha erişilebilir hale getiren yeniden tanımlanmış müsabaka yapısına sahip FIFA Ultimate Team™’de en unutulmaz futbolculardan bazılarını yeni FUT Kahramanlar olarak karşılayın. Nasıl oynarsanız oynayın, 17.000’in üzerinde oyuncu, 700+ takım, UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores ve yalnızca FIFA 22’de olan yepyeni UEFA Europa Conference League dahil 30’dan fazla lig ile oyunun her bölümünde eşsiz özgünlüğün keyfini çıkarın.

Curse of the Dead Gods (PS4)

Zenginlik, ebedi yaşam ve ilahi güç arayışın seni dipsiz çukurlar, ölümcül tuzaklar ve canavarlarla dolu bu sonu gelmeyen lanetli tapınağa getirdi.

Açgözlülüğün, ölümüne sebep olacak ama bu bir kaçış değil. Tekrar savaşmak için diril. Daha derine in. Burayı ev bellemiş kötü ilahlara meydan oku. Ateş kusan heykeller, patlayıcılar, gizli çiviler ve çok daha kötü tuzaklar ve sırlarla dolu bu karanlık mağara geçitlerinde düşman ordularıyla savaş.

Büyülü Eserler ve cephane dolusu silah toplayarak durdurulamaz ol. Her adımın, içindeki kötülüğü arttırıyor; bunu ister kucakla, ister görmezden gel. Fakat her güçlü lanetin iki ucu keskin kılıç olabileceğini unutma.

Tribes of Midgard (PS4 ve PS5)

Tribes of Midgard; aksiyon, hayatta kalma ve roguelite unsurlarını benzersiz bir şekilde harmanlayan eşli bir oyundur. Oyuncular, korumak için yemin ettikleri kutsal ağaç Yggdrasil Tohumu’nu yok etmek isteyen işgalci sürülerden, ölümcül ruhlardan ve devasa canavarlardan köylerini korumak zorundalar. Siz ve kabileniz, yalnızca Tohumu koruyarak Ragnarök’u, dünyanın sonunu durdurabilirsiniz!

Kıymetli kaynakları toplamak, efsanevi canavarları avlamak, kudretli düşmanları alt etmek, devleri yıkmak ve hazineleri elde etmek için Midgard’ın yabani doğasında kabilenizle bir maceraya çıkın. Köyden ne kadar uzaklaşırsanız mücadele ve ödüller o kadar büyük olur, kıyametin sürekli güçlenen minyonlarına karşı koymanız gerekecek. Fakat gün batmadan önce geri dönmelisiniz, böylece savunmalarınızı destekleyebilir, güçlü ekipmanlar üretebilir ve gece saldırılarını savuşturabilirsiniz.

Exit mobile version