PS Plus Mayıs 2020 Oyunları Belli Oldu!

PlayStation Plus (PS Plus) Mayıs 2020 oyunları: Liste resmileşti.

PlayStation Plus Mayıs 2020

PS Plus Mayıs 2020 oyunları neler olacak? PlayStation Plus Mayıs 2020 döneminde hangi oyunlarla karşımıza çıkacak?

Nisan ayını geride bırakmamıza birkaç gün gibi kısa bir süre kaldı ve pek çok oyuncu PS Plus tarafından önümüzdeki ay verilecek oyunlara gözünü çevirdi. PlayStation Plus Mayıs 2020 oyunları belli oldu! İşte merak edilen detaylar.


İlginizi Çekebilir: Steam’de 5 Oyun Ücretsiz Oldu! Kaçırmayın


PS Plus Mayıs 2020 Oyunları Listesi

PlayStation Plus üyelerine Mayıs ayı içerisinde verilecek ücretsiz oyunlar resmi olarak açıklandı. Sony, bu ay Uncharted 4: A Thief’s End ve DiRT Rally 2. oyunlarını oyuncular ile buluşturmuştu. Eğer bu oyunları hala kütüphanenize eklemediyseniz fırsatı kaçırmadan hızlı davranmanızı tavsiye ederiz. Son gün 5 Mayıs 2020!

Peki PS Plus Mayıs 2020 döneminde oyuncular hangi oyunları özgürce deneyimleyebilecek? Mayıs 2020 için açıklanan oyunlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Cities: Skylines: Cities: Skylines klasik şehir kurma simülasyonu serisinin modern bir versiyonu. Oyun gerçek bir şehri yaratıp idare etmenin heyecanını ve zorluklarını yaşatabilmek için bir taraftan şehir kurma tecrübesinin oturmuş yapısını korurken bir taraftan da yeni oynanış elementleri sunarak bu tecrübeyi geliştiriyor.

Oyunda Cities in Motion markasının yapımcılarının hazırladığı tam teşekküllü bir ulaşım sistemi bulunuyor. Ayrıca oyunu isterseniz rahat bir oynanış ile, isterseniz de zorlu bir simülasyon şeklinde oynayabilmenizi sağlayan mod desteği de mevcut. Tek sınır hayal gücünüz! Kontrolü elinize alın ve göklere ulaşın!

Farming Simulator 19: En iyi tarım simülasyonu tamamen yenilenmiş grafikleri ve şimdiye kadarki en dolu tarım deneyimiyle geri dönüyor! Modern bir çiftçi ol ve yepyeni tarım aktiviteleri, biçilecek mahsuller ve bakılacak hayvanlarla dolu tarlanı iki büyük Amerika ve Avrupa haritasında geliştir.

Oyuna yeni eklenen John Deere başta olmak üzere Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone ve Deutz-Fahr gibi 300’den fazla aracı ve makineyi kullan. Diğer oyuncularla tarlanı çevrimiçi büyüt ve hiç bitmeyen bir Farming Simulator deneyimi için topluluğun oluşturduğu modları indir!

Not: PlayStation Plus üyeleri oyunları 5 Mayıs 2020’den itibaren kütüphanelerine ekleyebilirler.


İlginizi Çekebilir: Bu Sene Verilen Oyunlar ve Değerleri (Tam Liste)


PlayStation Plus Nedir ve Ne İşe Yarar?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrimiçi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrimiçi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrimiçi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğini iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.


Peki ya siz Mayıs 2020 oyunları hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version