PS Plus Kasım 2020 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Kasım 2020 Oyunları Neler Olacak?

PS Plus Kasım 2020 Oyunları – Pek çok PlayStation 4 kullanıcısı, önümüzdeki ay hangi oyunların ücretsiz olarak dağıtılacağını merak ederken PlayStation Plus Kasım 2020 Oyunları sızdırıldı. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: Bedava Mouse Kazanın!


PS Plus Kasım 2020 Oyunları

Sony tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte PlayStation Plus Kasım 2020 ücretsiz oyunları gün yüzüne çıktı. Şirketin yaptığı açıklamada PlayStation 4 oyuncularının Shadow of War ve Hollow Knight oyunlarını ücretsiz alacakları belirtildi. PlayStation 5 oyuncuları ise Bugsnax’i alabilecekler. Böylece Sony, PS Plus’a özel ilk PS5 oyununu da gün yüzüne çıkarmış oldu.

1- Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War, Monolith Productions tarafından geliştirilen ve dağıtımı Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yapılacak olan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türünde bir video oyunudur. 2014 yılında çıkış yapmış Middle-earth: Shadow of Mordor isimli oyunun devam oyunudur.

Oynanış tarafında getirdiği yeniliklerle oyun dünyasında kendine yer edinmeyi başaran bir yapım ortaya çıkaran Monolith, Shadow of War ismini verdiği devam oyununda da iyi eleştiriler almıştı. Yüzüklerin Efendisi dünyasına dahil olan başarılı bir oyun arıyorsanız, kesinlikle deneyebilirsiniz.

2- Hollow Knight

Her ne kadar ilk bakışta göze güzel görünmese de Hollow Knight, son yıllarda çıkan en iyi bağımsız oyunlardan bir tanesi. Gerek oynanış dinamikleri gerekse temasıyla oyuncuları etkilemeyi başaran Hollow Knight, göz atmanız gereken oyunlardan bir tanesi. İndirmeden geçmeyin!

3- Bugsnax

Bugsnax, bağımsız oyun stüdyosu Young Horses tarafından geliştirilen yeni bir macera video oyunudur. Oyunda, oyuncular gizemli bir adayı keşfediyor ve aynı adı taşıyan yarı böcek yarı atıştırmalık yaratıkları bulup yakalamaya çalışıyor.

PlayStation 5’in ilk PS Plus oyunu olan Bugsnax, 11 Kasım tarihinden 1 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek.


 

Bulunduğumuz aşamada PlayStation tarafında herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor ancak bazı yeni sızıntılar, önümüzdeki aydan neler beklememiz gerektiğine ışık tutuyor. Bu noktada iki dikkat çekici oyunun gündemde olduğunu söyleyebiliriz.

PS Plus Kasım 2020 Oyunları

1- Battlefield 5 

2. Dünya Savaşı’nın daha önce hiç görülmemiş bir betimlemesiyle özüne dönen seride, Battlefield™ V ile insanlık tarihinin en büyük çatışmasına girin. Büyük Grand Operation’larda ve ortak Combined Arms’ta topyekün çok oyunculu savaşı tecrübe edin veya tek oyunculu War Stories’e katılın.

Dünyanın hiç beklenmedik yerlerinde destansı savaşlara katılarak bugüne kadarki en zengin ve en sürükleyici Battlefield’ın tadını çıkarın. Şimdi Battlefield için yeniden tasarlanan Battle Royale modu Firestorm da dahil.


 


PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.


Peki siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce PlayStation Plus Ekim 2020 döneminde hangi oyunlar ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor olabilir? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version