PS Plus İki Kat İndirim Kampanyası Başladı

PlayStation mağazasında yeni dönem başladı!

Sony, PlayStation mağazasındaki fırsatlara bir yenisini ekledi. Bugün itibarıyla PS Plus İki Kat İndirim kampanyası başladı. Adına bağlı olarak ücretli abonelik servisi kullanıcıları için büyük avantajlar söz konusu olsa da, abone olmayan kullanıcılar için de fiyat düşüşleri söz konusu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GOG Ücretsiz Oyun Dağıtmaya Başladı


PS Plus İki Kat İndirim Kampanyası Neler Sunuyor?

Özel sürümleriyle birlikte beş yüzden fazla oyunun ve oyun içeriğinin dahil olduğu ve 14 Ağustos 2023 Perşembe günü sona erecek kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. PS Plus abonesi olmayan kullanıcılar için % 7 ile % 46, olan kullanıcılar için de bir bu kadar daha indirim söz konusu oluyor. Diğer bir deyişle, mesela normalinde % 46 oranında indirim almış olan bir oyun için PS Plus abonesi olduğunuz zaman % 92 oranında bir indirim ile karşılaşmış oluyoruz.

Mafia 4 İçin Epey Bekleyeceğiz Gibi Görünüyor

Sizlere önerebileceğimiz ilk oyun The Outer Worlds, % 17 indirim ile 322.87 TL. PS Plus abonesi olmanız durumunda ise ödeyeceğiniz miktar 256.74 TL oluyor.

Bir diğer dikkat çeken ile Mafia: Trilogy. % 30 indirimle 261.80 TL karşılığında alabiliyor iken, PS Plus ile 149.60 TL ile kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Eğer henüz oynamamışsanız, Mass Effect Legendary Edition da % 40 indirimle 420 TL’ye düştü. PS Plus aboneleri bu oyunu 140 TL’ye elde edebiliyorlar.

Kampanya kapsamında göz atabileceğiniz diğer bazı oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version