PS Plus Haziran 2022 Oyunları Sızdırıldı (Güncel)

Resmi duyurunun yapılması yakındır...

GÜNCELLEME: Sony Interactive Entertainment, yaptığı açıklama ile PS Plus Haziran 2022 oyunları için beklenen duyuruyu yaptı. Gördüğünüz üzere Areajugones sitesi de hedefi tam tutturdu.

***

PS Plus Haziran 2022 oyunları bu hafta içerisinde duyurulacak. Ancak geçtiğimiz aylarda, resmi duyurular öncesinde hep sızıntılar ile yeni ayın oyunlarını öğrenmiştik. Bu defa da farklı olmayacak gibi görünüyor. Ne var ki sahneye Areajugones sitesi çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft+ PS Plus Servisine de Ekleniyor


Bildiğiniz gibi uzunca bir süredir PS Plus oyunları sızıntıları dendiğinde akla gelen ilk isim Dealabs forumlarından billbil-kun oluyordu. Resmi duyurular da sızıntıları teyit ettiği için, gözlerimiz hep bu kullanıcıya dönüyordu.

PS Plus Haziran 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Bu defa İspanyol menşeli haber sitesi Areajugones çıktı. Aslına bakarsanız, daha önceden bu site tarafından gerçekleştirilen ve nokta atış isabet ettirilen sızıntıların da doğru çıktığını görmüştük. Haliyle bugün yapılan açıklamanın dikkate değer olduğunu belirtmekte fayda var. Site, God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker ve Nickelodeon All-Star Brawl oyunlarını listeleyerek bu oyunların oyuncular tarafından satın alınmaması gerektiğini ve PS Plus servisine dahil olacağını dile getirdi.

Aslına bakarsanız, God of War oyununun yenilenmiş PS Plus ile abonelere sunulacağı zaten biliniyordu. Bahsi geçen servis halihazırda Asya bölgesinde yaşayan kullanıcılar ile buluşmuş iken, 22 Haziran 2022 tarihi itibarıyla Avrupa ülkeleriyle birlikte bizim ülkemizde de faaliyete geçecek hatırlatmasını bir kez daha yapalım.

Bakalım Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacak olan PS Plus Haziran oyunları duyurusuyla, Areajugones sitesi güvenilir olduğunu bir kez daha kanıtlayabilecek mi? Bunun için oldukça az bir zaman kaldı. Gelişmeleri takipte olacağız.

PS Plus Haziran 2022 Naruto

God of War Hakkında

Tanrıların gölgesinden uzakta bir adam olarak yaşayan Kratos, bilinmedik diyarlara, beklenmedik tehlikelere ve babalıktaki ikinci şansına uyum sağlamalı. Oğlu Atreus’la birlikte ikili, vahşi İskandinav topraklarında bir yolculuğa çıkacak ve oldukça kişisel bir görevi yerine getirmek için mücadele verecek.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker Hakkında

Naruto to Boruto: Shinobi Striker, takım tabanlı bir oynanış ile karşımıza çıkıyor. Her bir takımda dört kişinin olduğu oyunda, rakiplerinizi ortadan kaldırmanız gerekecek.

Nickelodeon All-Star Brawl Hakkında

Bombastik platform savaşlarında en sevdiğin Nickelodeon karakterlerinle kapış! Üstün animasyon hakimiyetini belirlemek için Nickelodeon evreninden güçlü bir kahraman kadrosuyla Sünger Bob Kare Pantolon, Ninja Kaplumbağalar, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats ve benzeri çizgi filmlerdeki yıldız karakterlerle yüzleş. Kişiliklerinden ilham alan eşsiz hamle setlerine ve saldırılara sahip olan her karakterin özgün bir oyun tarzı bulunmaktadır ve bu da Nickelodeon’un hayran kitlesi için sınırsız aksiyon anlamına geliyor. En sevdiğin karakteri seç, çevrimiçi ve yerel çok oyunculu aksiyonla heyecanla kapışmalar başlasın.

Exit mobile version