PS Plus Haziran 2021 Oyunları Açıklandı

PS Plus Haziran 2012 Oyunları Neler?

Güvenilir sızıntıları ile öne çıkan kaynaklarca ortaya konulan iddialarla birlikte PS Plus Haziran 2021 Oyunları ortaya çıktı. Peki, önümüzdeki ay listedeki oyunlar hangileri?

Birkaç gün önce sızan oyunlar doğru çıktı. Sony, yaptığı resmi duyuru ile üç farklı oyunun bu ay için ücretsiz olacağını söyledi.


Benzer İçerik: Epic Games Kuponu ile Alınabilecek Oyunlar


PS Plus Haziran 2021 Oyunları Neler?

PS Plus Haziran 2021 Oyunları

DualSense için yeni renk seçeneklerini ilk kez sızdıran ve güvenilir bir kaynak olarak kabul edilen İspanya merkezli internet sitesi Areajugones, önümüzdeki ay verilecek ücretsiz oyunları sızdırdı.

1- Star Wars: Squadrons (PS4)

Squadrons, Return of the Jedi’ın olaylarından sonra yaşananları anlatıyor. İki grubun alternatif bakış açılarından görünen tek oyunculu bir senaryo karşımızda duruyor. Amacımız ise galaksinin en iyisi olmak.

New Republic özgürlük için savaşıyor. Empire düzeni sağlamak istiyor. New Republic ve Imperial filolarının X-wing ve TIE fighter gibi yıldız savaşçılarını kontrol edin.

Kendinizi kokpit ortamına kaptırırken teçhizatınızı ve kozmetik ögeleri özelleştirin, silahlar, kalkanlar ve motorlar arasında güç aktarımı yapın.

2- Operation Tango (PS5)

Operation: Tango, casusluk temalı iş birlikçi bir macera. Yakın gelecekteki yüksek teknolojili bir dünyanın çeşitli yerlerinde tehlikeli görevleri tamamlamanız için meydan okumanız gerekiyor.

İki kişilik özel bir takım olarak siz ve partneriniz AJAN ve HACKER olup birlikte çalışarak içeri sızacak, araştırma yapacak ve özgür dünyayı tehdit eden kuvvetleri ortadan kaldıracaksınız.

İki farklı bakış açısından ortaklaşa çalışın, sizi birbirinize bağlayan tek şey sesleriniz olacak.

3- Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4)

Listedeki son oyun ise Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown olarak öne çıkıyor.


PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Böylece her ay iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte küyüphanenize ekliyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.

Exit mobile version