PS Plus Haziran 2020 Oyunları Belli Oldu

PS Plus Haziran 2020 oyunları belli olmaya başladı mı?

ps plus haziran 2020

Ay sonuna yaklaşmamızla birlikte pek çok PlayStation 4 sahibi önümüzdeki ay hangi oyunlara kavuşacağını merak etmeye başladı. PS Store içerisinde ortaya çıkan yeni bir detay PS Plus Haziran 2020 oyunlarından birisini ortaya çıkarmış olabilir. İşte merak ettiğiniz detaylar!


İlginizi Çekebilir: Civilization VI Ücretsiz Oldu!


PS Plus Haziran 2020 Oyunları

Sony tarafından yapılan resmi açıklama ile PlayStation Plus Haziran 2020 ilk oyunu olarak Call of Duty: WWII duyuruldu. Resmi PlayStation hesabından yapılan açıklama sonrasında oyuncuların bu ay ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilecekleri Call of Duty oyununun ardından, bir oyunun daha ücretsiz olacağının müjdesi verildi.

Sony, ücretsiz olacak ikinci oyunun ilerleyen günlerde duyurulacağını sözlerine eklerken, ikinci oyun hakkında yeni iddialar ise ortalıkta dolaşmaya başladı.

Sony tarafından yapılan açıklama ile PlayStation Plus Haziran 2020 oyunlarının ikincisi belli oldu. Şirket PS Plus üyelerinin Haziran ayında ücretsiz olarak alacakları ikinci oyunun Star Wars: Battlefront II olacağını duyurdu.

Star Wars: Battlefront II açıklamasının ardından maalesef şimdilik Marvel’s Spider-Man hayallerimiz suya düşmüş oldu. Buna rağmen PlayStation 4 oyuncuları harika iki oyunu ücretsiz olarak edinmiş oldular. Yapılan açıklama sonrasında PlayStation Plus Haziran 2020 oyunları aşağıdaki gibi sıralandı.

Bu liste öncesinde hatırlayacağınız üzere Marvel’s Spider-Man bir süreliğine PlayStation Network üzerinde ücretsiz olarak görülmüştü. Oyunun ücretsiz olarak listelenmesi PS Plus listesinde yer alacağına yorulmuştu. Beklenen olmamasına karşın, PlayStation Plus Haziran listesi, beklentilerin üzerinde olmayı yine de başardı.


Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version