PS Plus Eylül Ayında 7 Oyuna Veda Edecek

Elinizi çabuk tutun!

PS Plus Eylül Ayında 7 Oyuna Veda Edecek

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PS Plus Eylül ayında yedi oyuna daha veda edecek. DEATHLOOP ve üç Ubisoft oyununun da bulunduğu listenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Ağustos 2023 Oyunları Duyuruldu


Bilhassa gelen oyun zamlarının ardından, aynı Xbox kullanıcıları için Game Pass gibi, PlayStation kullanıcıları için PlayStation Plus bir velinimet haline gelmişti. Her ay iki ayrı safhada, Essentials, Extra ve Deluxe / Premium için onlarca oyun ekleniyor. Ne var ki bu oyunlar, Oyun Kataloğu açısından kalıcı olmuyor ve belirli tarihlerde çıkartılan oyunlara tekrardan erişebilmek mümkün olmuyor. Yani serviste olduğu süre içerisinde indirmeniz ve oynamanız gerekiyor.

PS Plus Eylül Ayında 7 Oyun ile Yollarını Ayıracak

Geçtiğimiz günlerde Extra ve Deluxe / Premium tarafından ayrılan on oyunun ardından, 19 Eylül 2023 tarihi itibarıyla yedi oyun ile daha vedalaşacağız. Önümüzde hemen hemen bir aylık bir zaman olduğu için de acele etmenizde fayda var. DEATHLOOP ve Watch Dogs oyunlarının bulunduğu liste şöyle;

Hikayeye göre Colt ve Julianna adındaki rakip iki suikastçı Blackreef adasında gizemli bir zaman döngüsüne kapılmış durumdadırlar. Bu bağlamda da aynı günü ebediyen tekrar tekrar yaşamaktadırlar. Colt olarak tek kaçış yolu ise gün sıfırlanmadan önce sekiz kilit hedefi suikast ile öldürmek. Bu süreçte, her bir gün size bir şey öğretecek iken yeni yollar deneyecek, istihbarat toplayacak ve yeni silahlar ve yetenekler bulacak ve döngüyü kırmak için elinizden geleni yapmaya çalışacaksınız.

Chicory: A Colorful Tale bir boyama kitabı dünyasında geçen, istediğiniz her şeyi boyayabildiğiniz kuş bakışı bir macera oyunu oluyor. Resim yeteneklerinizi kullanarak yeni yerler keşfedecek, bulmacalar çözecek, arkadaşlarınıza yardım edecek ve dünyayı değiştireceksiniz.

Bizi Bolivya topraklarına götüren Wildlands, Santa Blanca ile karşı karşıya getirecek. Tarihin en büyük Narko-Devleti için çaba sarf eden uyuşturucu kartelini ortadan kaldırmaya çalışacağız.

Hemen her şeyin kontrol altında olduğu ve vatandaşlar hakkında kilit bilgileri taşıyan ctOS sistemine bağlı Boston şehrinde geçen oyunda, Aiden Pierce isimli bir bilgisayar korsanının rolüne bürünüyoruz. Şu dolu geçmişi trajik bir kaza ile ailesinin elinden alınmasına yol açan karakterimiz, intikam için harekete geçiyor.

San Francisco şehrinde geçen oyunda, Marcus Holloway isimli bir karakteri yönetiyoruz. Bilgisayar korsanı grubu DedSec üyesi olarak, suç baronlarının şehir halkını gözlemlemek ve kontrol etmek için kullandıkları ctOS 2.0 sistemini kapatmak için mücadele vereceğiz.

Kurallar basit. Diğer tarafa ulaşana kadar önüne çıkan herkesi öldür. Boğazlarını parçalayarak ustaca bertaraf et, oklarınla bağırsaklarını delik deşik et veya tekmelerinle beyinlerinin suyunu çıkar. Wurm yürekli olmayı pek önemsemez.

Karanlık zamanlar korku ve risk demektir. Nasyonal Sosyalistleri devriye gezerek, kendi bakış açılarına karşı halkın önünde duran insanları ararken yakalanma riski içindeyiz. Rejime karşı olduğumuz için Alman ordusu tarafından dövülme, hatta öldürülme riskimiz var. Sevdiklerimiz de dahil olmak üzere her şeyi kaybetmeyle karşı kaşıyayız. Biz bunlarla yaşıyoruz. Bu şekilde hayatta kalmaya çalışıyoruz. En karanlık zamanlarda.

Geçmişinden korkan bir kız “Le Choara” adlı bir dağ kasabasını ziyaret eder. Uzun süredir kayıp kız kardeşini arıyor. Kasabanın gizli sırlara, korkunç yaratıklara ve kurbanlara ev sahipliği yaptığını bilmiyor.

Exit mobile version