PS Plus Eylül 2020 Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus Eylül 2020 Oyunları Resmiyete Kavuştu.

ps plus eylül 2020 oyunları

PS Plus Eylül 2020 Oyunları birkaç saat önce Sony tarafından yapılan resmi açıklama ile belli oldu. PlayStation resmi hesapları üzerinden yapılan açıklamalarla birlikte bu ayın oyunları Street Fighter 5 ve PUBG olarak belirlendi.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (13 Ağustos)


PS Plus Eylül 2020 Oyunları Açıklandı

Sony tarafından yapılan resmi açıklama sonrasında PlayStation Plus Eylül 2020 oyunları belli oldu. Sony, bu ay içerisinde PS4 kullanıcılarına Street Fighter 5 ve PUBG vereceğini duyurdu.

Oyunların her zaman olduğu gibi 6 Eylül itibarıyla ücretsiz olarak indirilebilir olacağının altını çizen şirket, o tarihe kadar eski oyunların alınabileceğini hatırlattı. Yani halihazırda listede olan Call of Duty: Modern Warfare ve Fall Guys, hala PS Plus aboneleri tarafından ücretsiz olarak kütüphanelerine eklenebilir haldeler.

Street Fighter 5 (2016)

Dövüş oyunu denilince akla gelen ilk isimlerden olan Street Fighter, son olarak beşinci oyunuyla bizlerin karşısına çıkmıştı. Çıktığı ilk günlerde büyük eleştirilere maruz kalan yapım, sonraki yıllarda kendini iyiden iyiye toplarlamayı başararak, gerçek bir dövüş oyununa dönüşmüştü. Özellikle ilk günlerde yaşanan online maçlardaki sıkıntıların çoğu son sürümle birlikte halledilirken, oyunculara gerçek bir dövüş oyunu deneyimi sunulmuştu.

PlayerUnknown’s Battleground (2017)

Battle Royale türünün patlamasına ön ayak olan PUBG, çıktığı ilk günlerde tam bir çılgınlık halini almıştı. Anlık olarak milyonlarca oyuncuyu bir araya getiren yapım, uzun süre yapımcısına ciddi paralar kazandırmıştı. PUBG’nin başarısının ardından aynı oyun türünde onlarca farklı oyun hazırlanırken, PlayerUnknown’s Battleground eski yerini kaybetmemişti. Hala Battle Royale türüne girmemişseniz, PS Plus buna bir başlangıç olabilir.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.


Peki siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce PlayStation Plus Eylül 2020 döneminde hangi oyunlar ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor olabilir? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version