PS Plus Extra Nisan 2023 Oyunları Açıklandı

DOOM Eternal, Wolfenstein oyunları ve dahası...

PS Plus Extra Nisan 2023 Oyunları Açıklandı

Sony Interactive Entertainment tarafından US PlayStation Blog sayfası üzerinden yapılan yeni duyuru ile PS Plus Extra Nisan 2023 oyunları için tam liste ortaya çıktı. Yeni ayda PlayStation, PlayStation 4 ve PlayStation 5 genelinde on altı yeni oyun bizleri bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony Yeni Taşınabilir Cihaz Üzerinde Çalışıyormuş


PS Plus Extra Nisan 2023 Oyunları Hangileri Olacak?

Bugün itibarıyla yapılan duyuru ile PlayStation Plus Extra ve Premium / Deluxe için 18 Nisan 2023 Salı günü indirmeye açılacak olan oyunlar açıklandı. Yeni listede DOOM Eternal, The Evil Within, Sackboy: Büyük Macera ve iki Wolfenstein oyunu bulunuyor. Ayrıca Dishonored: Definitive Edition ve DOOM oyunları da klasikler kataloğuna katılacaklar arasında yer alıyor.

Rekabetçi büyük levrek balıkçılığının heyecanını PS4, PS5, platformlarına getiriyor. Bassmaster serisinin amatör etkinliklerinden seçkin etkinliklerine kadar tam lisanslı içeriğini oyna.

2016 yılının DOOM’u devam ettiren yeni oyunun hikayesine göre, tüm yaşananlara rağmen Dr. Samuel Hayden Cehennem enerjisini kullanmaya devam ediyor. Haliyle çalışmalar dünyayı da felakete sürüklüyor ve şeytanlar Mars sonrasında gezegenimizi de istila etmeye başlıyorlar. İnsanlık hızla yok oluşa giderken, yaşananlara dur demek ve kaosu dindirmek ise bir kez daha DOOM Slayer olarak bize düşüyor.

Beacon Mental Hospital’da yaşanan toplu katliam sonrasında yollanan KCPD Çavuş Sebastian Castellanos, ortağı Joseph Oda ve Kıdemsiz Dedektif Juli Kidman, yaşanan olaylarından ardından kendilerini kabuslar ile dolu ve gerçeklik dışı bir dünyada buluyorlar.

Oyuna adını veren Kena karakterinin rolünde olacağımız bu oyunda, kutsal dağ tapınağını bulmak için terk edilmiş bir köye yolculuk yapacağız. Bu yolculuk ise onu, gezici ruhların hapsolduğu ve balta girmemiş bir ormanda gizlenen unutulmuş topluluğun sırlarını ortaya çıkartacağı zorlu bir mücadeleye sokuyor.

Paradise Killer, açık uçlu bir gizem oyunu oluyor. Lady Love Dies rolüne bürünecek ve Paradise adasında işlenen ve bütün cinayetlerin sonu olan bir cinayeti araştıracaksınız.

Efsanevi seri yeni ve muazzam bir macera ile geri dönüyor! Monster World serisindeki orijinal Wonder Boy’un babası Ryuichi Nishizawa’nın nezaretinde yaratılan bu renkli aksiyon-macera oyununu deneyimle. Monster Boy and the Cursed Kingdom klasik serinin en iyi özelliklerini alarak yepyeni, modern ve eğlenceli bir macerada, unutulmaz müzikler ve el çizimi muhteşem grafikler eşliğinde sunuyor.
Jin, Monster World Krallığını kurtarabilecek mi?

Steep oyununun da geliştiricisi olan Ubisoft Annecy tarafından geliştirilen ve Ubisoft yayıncılığında satışa sunulan Riders Republic, kendinize uygun bir karakter oluşturduktan sonra, aşama kaydederek çok çeşitli sporlarda isim yapmak için mücadele edeceğiniz bir kariyer modunun yanı sıra kooperatif olarak arkadaşlarınızla veya PvP olarak diğer oyuncular ile oynayabilme imkanı da sunuyor. Bisiklet, kar kayağı, wingsuit ve çok daha fazlasını kullanabilmenizin mümkün olduğu Riders Republic, elli kişinin kıyasıya rekabete ek olarak, altıya altı takım mücadeleleri de yer alıyor.

Kötülük ustası Vex, Sackboy karakterinin arkadaşlarını kaçırıyor ve Sanatdünya’yı bir kabusa çevirmek için Altüst Eder’i inşa etmeye zorluyor. Biz ise Sackboy olarak farklı farklı diyarları gezeceğimiz bir maceraya atılarak, hem arkadaşlarımızı hem de Sanatdünya’yı kurtarmaya çalışıyoruz.

Slay the Spire, piyasadaki roguelike oyunlardan bir tanesi. İçeriğinde bulunan birbirinden farklı düşmanlar ve boss’lar ile karşılaşarak üç bölüm boyunca The Spire’a tırmanmaya çalışıyorsunuz. Heart of the Spire’a çıkarken boss’a ulaşmak için üstesinden gelmenizin gerekeceği birçok meydan okumayla karşılaşacaksınız.

Wolfenstein: The New Order oyununda yaşananların öncesinin anlatıldığı Wolfenstein: The Old Blood, tekrardan William “B.J.” Blazkowicz karakterinin başından geçenleri anlatıyor. Bu defa Nazi yerleşkesi yerlerini keşfetmeye çalışıyoruz.

MachineGames tarafından geliştirilmiş olan Wolfenstein II: The New Colossus, Bethesda Softworks tarafından yayınlanıyor. 2017 yılının Ekim ayında PlayStation 4, PC ve Xbox One platformları için çıkmış olan oyun, İkinci Dünya Savaşı’ndaki Nazi zaferini takiben 1961 yılında geçen alternatif bir tarihi işliyor. Savaş gazisi William “BJ” Blazkowicz isimli bir karakteri yönettiğimiz oyunda, Amerika topraklarındaki Nazi rejimine karşı mücadele veriyoruz.

PlayStation Klasikleri

Son olarak, Marvel’s Spider-Man, Resident Evil ve NBA 2K Playgrounds 2 oyunları 15 Mayıs 2023 tarihinde Oyun Kataloğu’ndan ayrılacaklar.

Exit mobile version