PS Plus Extra Eylül 2022 Oyunları da Açıklandı

Deathloop, Assassin's Creed Origins, Watch Dogs 2 ve dahası...

PS Plus Extra için Eylül Ayı Oyunları Açıklandı

Önümüzdeki ayın PS Plus Essential oyunlarının ardından, aktif abonelere sunulacak olan PS Plus Extra Eylül 2022 oyunları da açıklık kazandı. Premium tarife abonelerinin de erişim sağlayabilecekleri oyunların listesiyle ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Eylül 2022 Oyunları Ortaya Çıktı (Güncel)


Bildiğiniz gibi PS Plus, artık Game Pass gibi ayda iki safhada güncelleniyor. İlk safhada Essential oyunları, ikinci safhada da Extra ve Premium / Deluxe oyunları ekleniyor. Gün içerisinde PlayStation resmi sayfası üzerinden yapılan duyuru ile üç abonelik tarifesi için de eklenecek olan oyunlar ortaya çıkmıştı.

6 Eylül – 3 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olacak şekilde Need for Speed Heat, Granblue Fantasy: Versus ve Toem, Essential tarifesi kapsamında erişime açık olacak. Bu oyunlara, diğer iki tarifenin aboneleri de erişim sağlayabilecekler.

PS Plus Extra Eylül 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

PlayStation sayfası üzerinden yapılan aynı duyuru içeriğinde, Extra ve Premium / Deluxe tarifesi kapsamında erişilebilir olacak oyunlar da açıklık kazandı. 20 Eylül 2020 tarihi itibarıyla indirebileceğiniz söyleyelim. Klasik oyunlar ile toplamda on yedi oyun bizleri bekliyor olacak.

Hikayeye göre Colt ve Julianna adındaki rakip iki suikastçı Blackreef adasında gizemli bir zaman döngüsüne kapılmış durumdadırlar. Bu bağlamda da aynı günü ebediyen yaşamaktadırlar. Colt olarak bu tek kaçış yolu ise gün sıfırlanmadan önce sekiz kilit hedefi suikast ile öldürmek. Bu süreçte, her bir gün size bir şey öğretecek iken yeni yollar deneyecek, istihbarat toplayacak ve yeni silahlar ve yetenekler bulacak ve döngüyü kırmak için elinizden geleni yapmaya çalışacaksınız.

Bizlere iki farklı dönemde geçen iki farklı hikayenin anlatıldığı oyunda, bir yandan hem büyük bir iktidar savaşının yaşandığı Antik Mısır’da Bayek ve Aya ikilisinin başından geçenler anlatılır hem de Hidden Ones ile The Order of the Ancients arasındaki çatışmanın köklerine iniyoruz. Diğer yandan ise yirmi birinci yüzyıla geçiş yapıyor ve Mısır topraklarındaki bir eseri bulmayı isteyen Abstergo Industries şirketi için araştırmacılık yapan Layla Hassan rolüne bürünüyoruz.

San Francisco şehrinde geçen oyunda, Marcus Holloway isimli bir karakteri yönetiyoruz. Bilgisayar korsanı grubu DedSec’in bir üyesi olarak, suç baronlarının şehir halkını gözlemlemek ve kontrol etmek için kullandıkları ctOS 2.0 sistemini kapatmak için mücadele vereceğiz.

Zenginleştirilmiş grafikler, yeni merkez şehir, çeşitli karakter özelleştirme seçenekleri, sayısız yeni özellik ve yükseltme imkanları sunuyor.

Spiritfarer, ölüm üzerine dayalı bir oyun ve Stella isimli ve ölülerin kayıkçısı olan bir karakteri yönetiyorsunuz. Dünyayı keşfediyor, ruhlarla arkadaş oluyor ve onları öteki dünyaya ulaştırmak için bir tekne inşa ediyorsunuz. Bu esnada da çiftçilik ve madencilik yapıyor, balık tutuyor, hasat ve üretim yapabiliyorsunuz. Eğer isterseniz iki kişik oynamanız da mümkün ki bu durumda, diğer oyuncu Daffodil isimli bir kedi rolüne bürünüyor.

Bir boyama kitabı dünyasında geçen Chicory: A Colorful Tale, istediğiniz her şeyi boyayabildiğiniz kuş bakışı bir macera oyunu oluyor. Resim yeteneklerinizi kullanarak yeni yerler keşfediyor, bulmacalar çözecek, arkadaşlarınıza yardım ediyor ve dünyayı değiştiriyorsunuz.

2021 Monster Energy Supercross Championship heyecanını yaşatacak olan Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5, kariyer moduyla resmi motosikletler ve 250SX ve 450SX sınıflarından resmi yarışçılar ile Daytona dahil resmi parkurlarda yarışma imkanı sunacak. Özelleştirme sistemi sayesinde, seksenden fazla marka ve üç yüz kadar eşya ile hem yarışçınızı hem de motosikletinizi özelleştirebileceksiniz.

Yüksek çözünürlüklü görsellik, oynanış iyileştirmeleri ve animasyonlar ile orijinal Miracle World’deki tüm bölümler yeniden karşımıza gelecek. Ayrıca Alex Kidd’in fonundaki evreni ve hikayeyi genişletecek olan yeni bölümler de bulunacak. Tercihen orijinal oyuna geçiş yapabilmeniz de mümkün olacak.

Sevilen televizyon animasyonunun bölümlerini hem izleyici hem de aktör olarak oynayabiliyorsunuz. Yirmi bölümde dört yüzden fazla hareketli aktivite sizi bekleyecek. Ayrıca Arttırılmış Gerçeklik desteğinin de bulunduğunu söyleyelim.

Konu olarak Rayman Origins’in bir asır sonrasında geçen Rayman Legends oyununda, Rayman, Globox ve Teensies, büyüleyici tablolar ile dolu bir çadır keşfediyorlar. Bu keşfin akabinde de üçlü bir anda mistik dünyalara geçiş yapıyorlar ve büyük macera da böylece başlıyor. Kahramanlarımızın hedefi ise evlerine geri dönmek.

Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills ve çok daha fazla karakterin bulunacağı oyunda, üç arkadaş bir araya gelerek takım oluşturuyor ve sevgi uğruna Ramona karakterinin kötü eski sevgilileri ile mücadeleye girişiyorsunuz. Sağlık ve jeton paylaşımının yanı sıra birbirinize karşı düello yapabiliyor ve Dodgeball gibi mini oyunları tamamlıyorsunuz. Oynanış boyunca seviye atladıkça yeni yetenekler öğrenebiliyor, gizli eşyalar elde edebiliyor, yeni modlar açabiliyor ve yardıma müttefik çağırabiliyorsunuz. Complete Edition ise Knives Chau ve Wallace Wells adıyla iki yeni içerik sunuyor.

20 Eylül 2022 tarihinde, klasik oyun kataloğuna altı oyun daha eklenecek. Ne var ki bunların yarısı ülkemizdeki serviste bulunmayan PlayStation 3 oyunları oluyor:

Exit mobile version