PS Plus Extra Ağustos 2022 Oyunları Açıklandı

Yakuza oyunları, Metro Exodus ve dahası...

PS Plus Extra Ağustos 2022 oyunları duyuruldu. Aynı zamanda Premium ve Deluxe abonelerinin de erişim sağlayabilecekleri oyunların listesinde, üç adet Yakuza oyunu bulunuyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Ağustos 2022 Oyunları Sızdı (Güncel)


Yenilenmiş PS Plus’ın faaliyete geçmesinin ardından, servis artık ayda iki kez güncelleniyor ve eskiye oranla daha fazla oyun ekleniyor. Haliyle bizler için 2 Ağustos 2022 Salı gününün ardından, 16 Ağustos 2022 itibarıyla Premium ve Deluxe aboneler için on iki oyun daha eklenmiş olacak.

PS Plus Extra Temmuz 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan yeni duyuruyla, önümüzdeki hafta Salı günü erişim sağlayabileceğiniz oyunların listesi şöyle;

ps plus wildlands

Bugsnax (PS4 ve PS5)

Young Horses tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Bugsnax oyununda, yarı böcek yarı atıştırmalık yaratıkların evi olan Snaktooth Adası üzerinde maceraya çıkacaksınız. Hikayeye göre bir araştırmacı olan Elizabert Megafig tarafından adaya davet ediliyorsunuz. Ne var ki oraya vardığınız zaman kendisini yerinde bulamıyor ve başına neyin geldiğini, Bugsnax’ın ne olduğunu ve nereden geldiklerini çözmeye çalışıyorsunuz.

Dead by Daylight (PS4 ve PS5)

Behaviour Interactive tarafından hem geliştirilmiş hem de yayınlanmış olan Dead by Daylight, asimetrik çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu. Bir tarafta dört kişilik hayatta kalan grubu ve karşılarında da bir seri katil var. Hayatta kalanların amacı seri katile yakalanmadan kaçmakken seri katilin amacı ise klasik olarak hayatta kalanları yakalayıp hakkın rahmetine kavuşturmak olacak. Oyun her ne kadar yapısı itibarıyla kooperatif desteği sunuyor olsa da kafanıza göre hareket edebilmek gibi bir seçeneğiniz var.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands (PS4)

Hikayesi bizi Bolivya topraklarına götürecek ve gelmiş geçmiş en büyük uyuşturucu devletini kurmak isteyen Santa Blanca karteli ile karşı karşıya getirecek. Tek başınıza olduğu kadar arkadaşlarınız ile de oynayabileceğiniz kooperatif desteğinin yanı sıra Ghost War adı altında bir PvP modunun da bulunduğunu söyleyelim.

Yakuza 0 (PS4)

2017 yılında satışa sunulan Yakuza 0 ile kronolojinin en başına dönülmüştü. Basit bir borç tahsilatı işinde yaşanan aksilik ve hedefinin öldürülmesi ile kendisini bir anda sorunlar yumağının içinde bulan Kiryu, gece kulübü sahibi olarak normal bir yaşamı keşfe çıkıyordu.

Yakuza Kiwami (PS4)

Yakuza 0 oyununun yedi yıl sonrasında geçen Yakuza: Kiwami oyununda, Kazuma Kiryu kardeşi Akira Nishikiyama ve çocukluk arkadaşı Yumi’yi korumak için bir suç patronunun cinayetini üstleniyor. On yıl sonra çıktığında da Akira Nishikiyama değişmiştir ve Yumi de ortalarda yoktur. Klanından da kovulmuş olan Kiryu, kendisini tamamıyla değişmiş bir dünyanın içinde buluyor. Eski klanı Tojo’nun kasasından kaybolan on milyar yen nedeniyle bir iç savaş patlak vermişken bütün işaretler ise Haruka Sawamura adındaki bir kızı işaret etmektedir. Bu noktadan sonra da Haruka Sawamura ve Kazuma Kiryu, cevabını bulmak istedikleri sorular için amansız bir mücadeleye girişiyorlar.

Yakuza Kiwami 2 (PS4)

Gerçekleştirilen bir suikast, Tojo Clan ve Omi Alliance arasındaki bir çatışmanın fitilini ateşlemek üzeredir. Kazuma Kiryu olarak Osaka şehrindeki Sotenbori bölgesine gidip, düşman klanlar arasında sükunet sağlamak durumundasınız. Ne var ki Ryuji Goda, savaşı başlatmak için elinden geleni yapacaktır.

EVERSPACE (PS4)

Oyun, oyuncuları sürekli değişen ve sürprizlerle dolu harika bir dünyada zorlu bir yolculuğa çıkarıyor. Becerileriniz, deneyiminiz ve doğaçlama yeteneğiniz sürekli bir sınava tabi tutulurken, karşılaştığınız her karakterden çözmeniz gereken muamma hakkında yeni bilgiler alıyor, dahası kendi varlığınız ile ilgili yeni şeyler öğreniyorsunuz.

Metro Exodus (PS4 ve PS5)

Metro: Last Light oyununun bir yıl sonrasında geçen ve Redemption finalini takip eden Metro Exodus, bizleri bir kez daha Artyom rolüne büründürüyor. Konu olarak, Aurora isimli bir lokomotif ile Moskova metrosundan kaçmayı başaran ana karakterimiz, eşi Anna ve ekip arkadaşları, eskiden Rusya Federasyonu ve Kazakistan Cumhuriyeti olan bölgeler boyunca hayatta kalma mücadelesi veriyorlar. Zorlu yolculuklarında sırasında farklı tehlikeler ile burun buruna gelip, bir yandan mutasyona uğramış yaratıklar ve bir yandan da insan düşmanlar ile çatışmalara giriyorlar.

MONOPOLY Madness (PS4)

Sevdiğiniz gayrimenkul ticareti oyununu hiç görmediğiniz bir şekilde yeniden keşfedin. Bay MONOPOLY tatildeyken yerine geçici olarak geçecek birini arıyor! Bay Monopoly’nin yerini almak için kimin yeterli olduğunu görmek adına gerçek zamanlı rekabetçi bir yarışa girmeye hazır olun.

MONOPOLY Plus (PS4)

Bu klasik oyunda, oyun tahtası canlanıyor. Ortadaki 3D şehir siz oynarken sürekli gelişiyor. İlerlemenize tepki verip başarılarınızı kutlayan minyatür bir dünyanız var. Kuralları değiştirip istediğiniz gibi oynayın. Hızlı Zarla hızlı oyunu veya 6 Oyun Kuralından birini seçin. Önemli anların fotoğrafını çekip paylaşın. Monopoly PLUS klasik oyunu yepyeni bir seviyeye taşıyor.

Trials of Mana (PS4)

Kaderin sınavlarını atlatmayı konu alan çarpıcı hikâye yeniden hayat buluyor. Macerayı modern zamana uyum sağlayan grafikleri, karakter seslendirmeleri, yenilenmiş müzikleri ve oyunu bitirdikten sonra karşılaşacağın yepyeni bölümüyle deneyimleyebiliyorsunuz Karakterlere seviye atlatma sistemini yeniden ele alan beceri sistemi ve yeni bir karakter sınıfının yanı sıra daha fazla savaş sizi bekleyecek.

UNO (PS4)

Uno şimdi PlayLink’e geliyor. Birlikte büyüdüğümüz ve en sevdiğimiz efsanevi oyunlardan biri olan UNO’yu yerel olarak üçe kadar arkadaşınla birlikte oyna! UNO, yeni görüntülü sohbet desteği ve eğlenceyi katlayan yepyeni tema sistemi gibi bir sürü muhteşem özellikle birlikte geri dönüyor!

Kartları renklerine veya değerlerine göre eşle, eylem kartlarını oynayarak gidişatı değiştir. Klasik oyun modunda elindeki kartları herkesten önce sıfırlamaya çalış veya Özel Kurallar ile deneyimini özelleştir, oynadığın her oyun bir öncekinden farklı olsun!

Ayrıca, yepyeni markalı temalarla oyuna hareket kat! Daha önce hiç görmediğin Tema Kartları oyunu oynayış tarzını gerçekten değiştirecek.

Exit mobile version