PS Plus Essential Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu

Listenin parlayan yıldızı Steelrising!

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PS Plus Essential Şubat 2024 oyunları açıklandı. Peki önümüzdeki ay abonelere hangi oyunlar verilecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Yeni Yıl Fırsatları Başladı


6 Şubat 2024 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak PS Plus Essential Şubat 2024 oyunları, FOAMSTARS, Rollerdrome ve Steelrising olarak açıklandılar.

PS Plus Essential Şubat 2024 Oyunları Detayları

oMxL8kbmRbnsdzXn9fjoUf-1200-80

FOAMSTARS (PS5, PS4)

Dörde dört çevrimiçi parti oyununda, bizlere tek bir hedef veriliyor ki o da arenayı rakiplerimizi bertaraf etmek için mümkün olabildiğince köpüğe boğmak. Her bir karakterin de bu amaçta eşsiz silahları ve saldırı stilleri olacak. Her biri sadece rakiplerimize zarar vermekle kalmayacak, aynı zamanda takım arkadaşlarımızı savunmaya da yarayacak.

Rollerdrome (PS5, PS4)

Rollerdrome, heyecanlı çatışmaları akıcı hareketlerle birleştirerek eşsiz bir aksiyon deneyimi sunan tek oyunculu bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu oluyor. Öldürmelerin sağlık kazandırdığı, numaraların ve grind hareketlerinin mühimmat sağladığı bu adrenalin dolu aksiyon nişancı oyununda tarzımızı göstererek sinematik ve anlık kararlar vermeyi gerektiren çatışmalarda kendimizi kanıtlaya çalışıyoruz.

Steelrising (PS5)

1789 yılının Paris şehrinde geçen oyunun hikayesine göre, Fransız Devrimi Kral XVI. Louis’in mekanik ordusu ile bastırılıyor. Biz ise, esasen kraliçeyi koruması için tasarlanmış olan Aegis rolünde olacak ve tarihin seyrini değiştirmeye çalışacağız. Devrimin kaderi ise bizim ellerimizde.

Exit mobile version