PS Plus Essential Nisan 2024 Oyunları Duyuruldu

Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve dahası...

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PS Plus Essential Nisan 2024 oyunları açıklandı. Peki önümüzdeki ay abonelere hangi oyunlar verilecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Geliştiriciler Xbox Satışları Nedeniyle Verdikleri Desteği Sorguluyorlarmış


2 Nisan 2024 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak PS Plus Essential Nisan 2024 oyunları, Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer olarak açıklandılar.

PS Plus Essential Nisan 2024 Oyunları Detayları

ba8493e90c2babbc757376d845bf0dcbb21fea56

Immortals of Aveum (PS5)

Hikaye olarak sonu gelmeyen çatışmalar ve sihirler ile dolu olup da cehennemin kıyısındaki bir fantastik evrende geçecek olan Immortals of Aveum, bizi Jak karakterinin rolüne büründürecek. Büyü yapma yeteneklerine kavuştuktan sonra insanlığın sihrin kontrolünü ele geçirmek için verdiği savaşta kendisini Ölümsüzler Birliği safında bulan karakterimiz ile büyücüler ile lejyonlar arasındaki savaş sürer iken, Aveum diyarının sorunlu geçmişinin gizlerini çözmeye çalışacağız.

Minecraft Legends (PS5, PS4)

Keşfedilecek gizlerin ve stratejik savaşların bizleri beklediği, zengin kaynaklara ve verimli biyomlara sahip dinamik bir dünyada geçen Minecraft Legends, PvP desteğine de sahip. Arkadaşlarımıza meydan okumanın yanı sıra, birlik olup hem köyünüzü savunmak hem de rakiplerini bertaraf etmek için mücadele edeceğiz.

Skul: The Hero Slayer (PS4)

Demon King’in kalesine saldıran insan ırkı yeni bir şey değil ve daha önce sayısız kez oldu. Ancak bu zamanı farklı kılan şey, Maceracıların İmparatorluk Ordusu ve ‘Caerleon Kahramanı’ ile güçlerini birleştirmeye karar vererek İblisleri tamamen yok etme umuduyla tam bir taarruza öncülük etmeye karar vermiş olmalarıdır. Ezici sayılarla Demon kalesine saldırdılar ve tamamen yok etmeyi başardılar. Kaledeki tüm iblisler, ‘Skul’ adlı yalnız bir iskelet dışında esir alındı.

Exit mobile version