PS Plus Essential Eylül 2022 Oyunları Ortaya Çıktı (Güncel)

Need for Speed Heat listenin yıldızı...

GÜNCELLEME: PlayStation Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuru ile PS Plus Essential Eylül 2022 oyunları resmi olarak açıklandı.

***

Yeni ayın PS Plus oyunları söz konusu olduğunda, gözlerimiz Sony Interactive Entertainment öncesinde Dealabs forumlarına dönüyor. Nedeni ise artık hepimizin tanıdığı ve güvenilir kaynak olarak yerini iyice sağlamlaştırmış olan billbil-kun. Kendisi uzun zamandır bu yöndeki sızıntıları oldukça iyi bir şekilde bizlere ulaştırıyor ve Eylül ayı da bir yenisi olacakmış gibi görünüyor. Öyle ki, yeni PS Plus Essential oyunları sızdırıldı.


İlginizi Çekebilir: Yeni Need for Speed Oyunu Detayları Sızdırıldı


Kullanıcı tarafından yayınlanan yeni bilgilere göre, 6 Eylül 2022 Salı günü indirmeye açılacak olan PS Plus Essential Eylül 2022 oyunları Need for Speed Heat, Toem ve Granbule Fantasy: Versus olarak açıklandı.

PS Plus Essential Eylül 2022 Oyunları Detayları

reveal-week-1-add-day-night-02

Yeni ayın oyunları 6 Eylül 2022 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak iken, halihazırdaki Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, Yakuza: Like A Dragon ve Little Nightmares ‘ın Essential aboneleri için halen erişime açık olduklarını belirtelim. Diğer bir deyişle, henüz bu oyunları eklememişseniz, halen altı günlük bir sürenizin olduğunu hatırlatalım. Yeni oyunların detayları ise şöyle;

Need for Speed Heat (PS4)

Serinin yeni oyunu Palm City bölgesinde her bir günün iki farklı zamanında geçiyor. Gündüz vakti Speedhunters Showdown oyuncuları ile rekabet ederek arabalarınızın özelleştirmesi ve geliştirmesi için kredi toplamaya çalışıyor iken, gece vakti ise itibar kazanmak için polislerle de mücadele etmek zorunda olacağınız yasadışı yarışlara katılacaksınız.

Toem (PS5)

Elle çizilmiş bu macera oyununda, hoş bir keşif gezisine çık ve fotoğraf gözünü kullanarak büyülü TOEM’in gizemlerini açığa çıkarmaya çalışacağız. Senaryo boyunca karşımıza çıkan karakterler ile sohbet edebiliyor, güzel fotoğraflar çekerek sorunlarını çözmelerine yardımcı olabiliyoruz.

Granblue Fantasy: Versus (PS4)

Efsanevi dövüş oyunları stüdyosu ARC SYSTEM WORKS ve Cygames güçlerini birleştirerek sevilen Granblue Fantasy evrenini aksiyon dolu bir teke tek dövüş oyunuyla evinize getiriyor. Granblue Fantasy: Versus’ta her biri öğrenmesi çok kolay ancak ustalaşması zorlu özgün dövüş stiline sahip en popüler dövüşçüler bir arada.

Ayrıca müthiş ara sahnelerle anlatılan yepyeni orijinal hikayeli RPG modu da bulunuyor. Solo oynayabilir veya arkadaşınla birlikte heyecanlı aksiyon dolu RPG savaşında dalga dalga gelen düşmanlarla savaşabilirsin.

Exit mobile version