PS Plus Essential Aralık 2023 Oyunları Belli Oldu

PowerWash Simulator, Sable ve dahası...

Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan duyuru ile PS Plus Essential Aralık 2023 oyunları açıklandı. Peki önümüzdeki ay abonelere hangi oyunlar verilecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Aralık Ayında 11 Oyunu Kaybedecek


5 Aralık 2023 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak PS Plus Essential Aralık 2023 oyunları, LEGO 2K Drive, PowerWash Simulator ve Sable olarak açıklandılar. İlk iki oyun her iki nesle de çıkmış iken, Sable ise PlayStation tarafında sadece mevcut nesil konsol için satışa sunulmuştu.

PS Plus Essential Aralık 2023 Oyunları Detayları

phj78GMH2JvoW9MD4JYKo6-1200-80

LEGO 2K Drive (PS5, PS4)

Bizi Bricklandia diyarına götürecek olan oyunda, hayalimizdeki araçları üretebilecek ve rakiplerimiz ile istediğimiz yerde yarışabileceğiz. Nihai hedefimiz ise Sky Trophy’yi kazanmak olacak.

PowerWash Simulator (PS5, PS4)

PowerWash Simulator ile basıncı serbest bırak! Yüksek basınçlı suyun dinlendirici sesiyle tüm dertlerin akıp gitsin. Basınçlı yıkayıcını aç ve bulabildiğin tüm tozu ve kiri yıka. Kendi basınçlı yıkama işini kur, yeni araçlar, güçlendirmeler ve daha fazlasını açarak her yeri tertemiz yapmanın basit hazzına var.

Sable (PS5)

Oyuna adını veren karakteri yöneteceğimiz Sable, bir nevi araştırma oyunu olacak. Uzun zaman önce unutulmuş olan gizemleri keşfederken, devasa çölleri, daha önceden düşmüş olan uzay gemileriyle dolu manzaraları, harabeleri ziyaret edecek ve bizim gibi diğer göçebeler ile karşılaşacağız.

Exit mobile version