PS Plus Essential Ağustos 2022 Oyunları Sızdı (Güncel)

Önümüzdeki ay da kaliteli oyunlar bizleri bekliyor!

GÜNCELLEME: PlayStation tarafından yapılan duyuru ile PS Plus Essential Ağustos 2022 oyunları resmiyet kazandı.

***

Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi, PS Plus Essential Ağustos 2022 oyunları da sızdırıldı. Bir kez daha sahneye çıkan Dealabs, önümüzdeki ay hangi oyunları oynayacağımızın haberini önceden verdi. Artık teyit için Sony Interactive Entertainment tarafından yapılacak olan açıklamayı bekliyoruz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sony Square Enix Tokyo’yu Almakla İlgileniyormuş


Açıkçası billbil-kun’un performansının son derece iyi olduğunu söylemek gerek. Geride bıraktığımız aylarda ortaya döktüğü listelerin hiçbiri yanlış çıkmamıştı. Kullanıcının yeni yayınladığı listeye göre, Ağustos ayının ilk Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak olan PS Plus Essential Ağustos 2022 oyunları Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, Yakuza: Like A Dragon ve Little Nightmares olacak.

PS Plus Essential Ağustos 2022 Oyunları Detayları

little nightmares

Yeni ayın oyunları 2 Ağustos 2022 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak iken, halihazırdaki Arcadegeddon, Crash Bandicoot 4: It’s About Time ve The Dark Pictures Anthology: Man of Medan’ın Essential aboneleri için halen erişime açık olduklarını belirtelim. Diğer bir deyişle, henüz bu oyunları eklememişseniz, halen altı günlük bir sürenizin olduğunu hatırlatalım. Yeni oyunların detayları ise şöyle;

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4 ve PS5)

Gelmiş geçmiş en efsanevi kaykay oyunlarını tekrar oyna. Baştan aşağıya inanılmaz HD kalitesinde yenilenen Tony Hawk’s Pro Skater ve Tony Hawk’s Pro Skater 2’yi içeren bu efsanevi koleksiyonu oyna. Tüm profesyonel kaykaycılar, seviyeler, özel numaralar ve daha fazlası tamamen yenilenerek geri geldi.

Yakuza: Like A Dragon (PS4 ve PS5)

Yakuza: Like a Dragon oyununun konusu Yokohama şehrinde geçiyor. Evlat edinildiği Arakawa ailesinin başı olan Masumi Arakawa’nın emriyle Jo Sawashiro tarafından işlenen suçu üstlenen ana karakterimiz Ichiban Kasuga, on sekiz yıl hapse mahkum oluyor. Çıktığında hiçbir şekilde karşılanmadığı gibi bir de üstüne eski arkadaşlarının ihanetine uğrayarak infaz girişimiyle karşı karşıya kalıyor. Yaşanan olaylardan sonra kendisini Yokohama şehrinde bulan Ichiban, burada yeniden güçlenebilmek için büyük bir mücadeleye girişiyor. Ne var ki gücün peşinde olan yalnızca kendisi değil ve bu yolda Çin mafyası, Seiryu klanı ve Geomijul örgütü gibi zorlu rakipleri olacak.

Little Nightmares (PS4)

Bizi çocukluk korkularımız ile karşı karşıya getiren oyun aşina olduğumuzdan farklı bir dünyaya doğru götürüyordu. The Maw adı verilen bu dünya, çürümüş ruhların bir sonraki yemeklerini beklediği bir ara durak olarak düşünülebilir. Bu dünyada kapana kısılmış olan Six adlı minik ve garip bir kahramanın yerine geçiyor ve kaçabilmek için de kendi korkularımızla yüzleşiyoruz. Düşmanlarımız ile köşe kapmaca oynadığımız senaryo boyunca keşfedilmesi gereken birçok farklı gizem ve ölümcül tehlikeler de bizleri bekliyor haliyle.

Exit mobile version