PS Plus Ekim 2021 Oyunları Duyuruldu

Bakalım önümüzdeki ay aktif aboneler ne oynayacaklar?

PS Plus Ekim 2021 oyunları duyuruldu. Sony tarafından yapılan açıklama ile aktif abonelerin, 5 Ekim 2021 tarihi itibarıyla oynamaya başlayacakları oyunlar netlik kazandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Ekim 2021 Oyunları


Geçtiğimiz günlerde Fransız oyun sitesi Dealabs tarafından sızdırılan bilgiler doğrultusunda, önümüzdeki ay içerisinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarına verilecek olan oyunlar Hell Let Loose, Mortal Kombat X ve PGA TOUR 2K21 olarak ortaya çıkmıştı. Bugün ise Japon menşeli teknoloji devi, beklenen resmi duyuruyu gerçekleştirdi. Gelin isterseniz bu oyunların detaylarına kısaca bir göz atalım.

PS Plus Ekim 2021 Oyunları Hangileri Olacak?

PS Plus MKX

5 Ekim 2021 Salı günü itibarıyla indirmeye açılacak bu oyunlardan PlayStation 4 için olanlar, geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 5 üzerinde de oynanabilecek. Haliyle yeni nesil konsol kullanıcıları, toplamda üç oyuna erişim sağlayabilecekler.

Hell Let Loose (PS5)

Bir kez daha İkinci Dünya Savaşı dönemine gideceğimiz oyun, bizleri savaşın karmaşasının içine sokacak iken aynı zamanda araçlar, dinamik ve değişen ön cephe ve savaşın akışını kontrol eden birlik odaklı oynanış sunuyor.

Hem gerçek görüntülerin hem de uydu görüntülerinin yardımı ile modellenen haritalarda, savaş alanı bölümlere ayrılmış olacak. Haliyle benzersizliğini koruyacak olan oynanış, elliye elli oyuncunun birçok farklı noktada birbirleri ile savaşmasına olanak tanıyacak. Eğer on dört farklı noktadan birini ele geçirirseniz, takımınız için üç kaynaktan birini elde etmiş olacaksınız. Bu da takımınızın zafere ulaşmasında etkin bir rol oynayacak olan karmaşık bir meta oyunu ortaya çıkartacak.

Mortal Kombat X (PS4)

Mortal Kombat X, yepyeni oynanışıyla birlikte benzersiz sinematik sunumu birleştiriyor. Oyuncular ilk kez karakterin strateji ve dövüş stilini etkileyen çeşitlerden birini seçebiliyor.

PGA TOUR 2K21 (PS4)

İster profesyoneller, isterseniz de ekibinizle oynayabileceğiniz PGA TOUR 2K21 oyununda, kurallara göre oynayabilmeniz mümkün iken yeni kariyer modu sayesinde kendi kurallarınızı yaratabiliyorsunuz.

Oyunda yeni parkurların yanı sıra, kendi oyuncunuzu ve hayalinizdeki parkuru oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca Alt-Shot, Stroke Play, Skins ve dört oyunculu Scramble dahil yerel ve çevrimiçi karşılaşmalar yapabiliyorsunuz.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Böylece her ay iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte kütüphanenize ekliyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.

 

Exit mobile version