PS Plus Ekim 2020 Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus Ekim 2020 Oyunları açıklandı

PS Plus Ekim 2020 Oyunları resmi olarak açıklandı. Bu ayın oyunları bazı kullanıcıları tatmin edecek olsa da bir o kadarını tatmin etmeyecek gibi gözüküyor. Peki PlayStation Plus Ekim 2020 Oyunları neler? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar!


İlginizi Çekebilir: Haftanın Ücretsiz Oyunları #2


PS Plus Ekim 2020 Oyunları Listesi

Hemen aşağıda da görebileceğiniz gibi, sızıntı haberlerde yine büyük bir yapımın PS Plus abonelerine sunulacağı söylenmişti. Beklentilerin ve duyumların aksine Sony, başka bir liste açıkladı.

Sony tarafından yapılan açıklama ile PlayStatin Plus Ekim 2020 oyunlarının Need for Speed: Payback ve Vampyr olduğu söylendi.

1- Need for Speed Payback

Dünyanın en çok satan video oyun serilerinden biri olan Need for Speed™, yeni sürüş aksiyonu Need for Speed Payback ile bomba gibi bir dönüş yapıyor.

Fortune Valley’nin yer altı dünyasında, bir ihanetle bölünen ekibiniz, şehirdeki kumarhanelere, suçlulara ve aynasızlara hükmeden adi karteli, yani Kasa’yı devirmek için intikam arayışıyla tekrar bir araya geliyor. Bu yozlaşmış kumarcılar cennetinde bahisler yüksek oynanır ve Kasa her zaman kazanır.

Yarışçı Tyler, Şovmen Mac ve Dümenci Jess’in dünyasına dalın, birbirinden zorlu ve farklı etkinliklerde direksiyon sallayın. Valley’deki yer altı dünyasının saygısını kazanıp Kasa’yı devirecek o son yarışta yer almak için her sürücünün yarışlara katılması, görevleri tamamlaması ve meydan okumalara karşılık vermesi gerekiyor.

2- Vampyr

1918 Londra. Vampir’e dönen Dr. Jonathan Reid’sin. Doktor olarak şehrinin gribe yakalanan vatandaşlarını kurtarmak için tedavi bulmalısın. Vampir olarak iyileştirme yemini ettiklerinle beslenmekle lanetlendin.

İçindeki canavara yenilecek misin? Vampir avcılarına, Zombi Skallara ve diğer doğaüstü yaratıklara karşı savaş ve hayatta kal. Etrafındakileri manipüle etmek, hayatlarını didiklemek ve sonraki kurbanının kim olacağına karar vermek için kötücül güçlerini kullan. Kararlarınla yaşamak için çabala… Londra’yı ya batıracak ya çıkaracaksın.

 

Sony’nin ücretli abonelik servisi olan PlayStation Plus, bu ay Street Fighter 5 ve PlayerUnknown’s BattleGround ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Kimilerince oldukça beğenilen bu oyunlar, kimilerini ise oldukça üzmüştü.


Sızdırılan Oyunlar Hangileriydi?

PS Plus Ekim 2020 Oyunları / PlayStation Plus Ekim 2020 Oyunları

Wolfenstein: The New Order

Fiyatı: 84,00 Türk Lirası

Avrupa, 1960. İkinci Dünya Savaşı’nın dengesi, gizemli ve gelişmiş bir teknoloji ile değişiyor. İnsafsız bir güç, amansız bir kuvvet ve gözdağıyla en güçlü ulusları dahi dize getiriyor. Bu rejim, katı bir yönetimle dünyaya hükmediyor.

Şimdi tarihi baştan yazabilecek tek kişi sensin. Wolfenstein: The New Order’da süper asker B.J. Blazkowicz olarak dünyanın gelmiş geçmiş en güçlü imparatorluğunu devirmek için elit savaş taktiklerini ve gelişmiş silahlardan oluşan bir cephaneliği kullanacaksın.

Bu rejimin, dünyayı bu kadar kısa süre içinde nasıl ele geçirdiğini araştırırken direniş savaşçılarından oluşan grupla güçlerini birleştir ve tüm dünyaya ve ötesine uzanan saldırıyı başlat. Gezegeni akıl almaz bir zorbalıktan kurtarmak için savaşırken dev robotlara, süper askerlere ve durdurulamaz bir güç gibi görünen bir orduya karşı koy.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilir ve ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

Assassin’s Creed Origins

Fiyatı: 399,00 Türk Lirası

Antik Mısır’dayız. Görkemli olduğu kadar entrikalarla dolu bir çağı kapatacak müthiş bir iktidar savaşı yaşanıyor. Suikastçı Kardeşlik Örgütünün köklerine yapacağın bu yolculukta karanlıkta kalmış sırları ve unutulmuş efsaneleri gün yüzüne çıkaracaksın.

Nil Nehri boyunca seyahat et, pirametlerin gizemlerini açığa çıkar, tehlikeli antik hizipler ve vahşi yaratıklarla dövüşürken bu muazzam ve öngörülemez toprakları keşfet.

Çeşitli görevler ve sürükleyici hikayelerde, en soylularından en alt tabakadan gelenlere kadar bir çok kuvvetli ve unutulmaz karakterle yolun kesişecek.

Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilir ve ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

PlayStation Plus (PS Plus) Ne İşe Yarıyor?

PS Plus abonesi olan oyuncular bu aboneliğe özel olarak çevrim içi çok oyunculu oyun oynama, özel indirimlerden faydalanma, her ay ücretsiz oyun elde etme gibi pek çok ayrıcalığa sahip oluyor.

PlayStation 4 ile birlikte çevrim içi oyunların oynanması PS Plus aboneliğine bağlı olarak gerçekleştiğinden çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuların bu aboneliğe sahip olması gerekiyor.

Bununla birlikte abonelerin büyük ve özel indirimlerden faydalanma fırsatları da bulunuyor. Bu fırsatlar ve indirimler oyunlarda, eklentilerde ve ön siparişlerde geçerli oluyor.

Son olarak hepinizin de bildiği gibi her ay indirebileceğiniz iki adet PS4 oyununu da bu abonelikle birlikte elde etmiş oluyorsunuz. Bu oyunlara abone olduğunuz süreç boyunca erişebilmeniz mümkün.


Peki siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce PlayStation Plus Ekim 2020 döneminde hangi oyunlar ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor olabilir? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version