PS Plus’tan Ayrılacak Oyunlar Listelendi

Kaçırmayı istemeyebileceğiniz oyunlar olabilir...

Sony Interactive Entertainment tarafından güncellenen liste ile PS Plus’tan ayrılacak oyunlar ortaya çıktı. Toplamda on yedi oyunluk liste haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Extra Mayıs 2023 Oyunları Açıklandı


Geçtiğimiz yılın Mart ayı itibarıyla PlayStation Plus yeni bir döneme girmişti. Eskisinden farklı olarak, Essential, Extra ve Premium / Deluxe olmak üzere farklı abonelik planları ve bu planlara bağlı olarak farklı imkanlar kullanıcılara sunulmaya başlanmıştı.

Her ay iki safhada güncellenen servis, kullanıcılara hem aylık bazda hem de oyun kataloğuna eklenecek şekilde onlarca oyuna ek ücret ödemeden erişim imkanı sağlıyor. Ne var ki bütün oyunlar kalıcı değil ve belirli zamanlarda servisten çıkan oyunların olduğunu görüyoruz. Yani bir sirkülasyon mevcut.

jj2gVg4QKze46nHFCiTHzE-1200-80

PS Plus’tan Ayrılacak Oyunlar Hangileri?

Yakın bir zaman önce PlayStation Plus servisinden çıkacak olan PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunlarının listesini güncelleyen Sony Interactive Entertainment, Haziran ayından itibaren on yedi oyuna veda edeceğimizi belirtiyor. Aralarında Agents of Mayhem, Descenders, Black Mirror, John Wick Hex ve Gods Will Fall gibi dikkat çekenlerin bulunduğu tam liste şöyle;

Exit mobile version