PS Plus Aralık 2021 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PlayStation Play Aralık 2021 ücretsiz oyun listesi ortaya çıktı. Listede Godfall dikkatleri çekiyor.

PS Plus Aralık 2021 oyun listesi, bir oyuncu forumunda ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay sızan ve doğru çıkan aynı kaynak tarafından yeni liste paylaşıldı. Listenin en dikkat çekici oyunu ise kuşkusuz Godfall.

PlayStation Plus Aralık 2021 oyunları listesi, aslında merakla beklenen haberler arasında yer alıyor. Yılın son ayı olması, tatil dönemine girilmesi gibi nedenlerden dolayı iyi oyunların verilmesi bekleniyordu. Sony alışkanlık haline getirdiği şekilde, Aralık ayında beklentinin üstünde oyunlar vermek için harekete geçmiş gibi görünüyor.

Daha önce Ekim ve Kasım ayı listesinin sızdığı Deelabs forumlarında ise bu sefer Aralık ayının listesi geldi. Forumdan sızan önceki iki listenin doğru çıkması, Aralık listesinin de bununla aynı olacağı düşüncesini haliyle güçlendiriyor. Fakat Godfall’un mağazada Challenger Edition isminde bir paketinin olmaması da dikkatleri çekiyor. Bu sebeple hala resmi açıklamaya muhtacız.

ps plus aralık 2021 ücretsiz oyunları

PS Plus Aralık 2021 Oyunları Listesi

Forumda paylaşılan ve hemen yukarıda gördüğünüz görselde üç farklı oyun yer alıyor. En üstte Godfall görünürken, PS5’in çıkış oyunlarından biri olan Godfall’un iki platforma da verilmesi bekleniliyor.

PlayStation 4 kullanıcı yine iki farklı oyunu kütüphanelerine ekleyebiliyorlar. Bunlardan ilki Mortal Shell olurken, ikincisi ise LEGO DC Super Villians oluyor. Oyunlarla ilgili diğer detayları ise hemen aşağıda görebilirsiniz.

GÜNCELLEME: Sony, bugün itibarıyla yaptığı resmi açıklama ile yukarıdaki listeyi doğruladı. Hemen aşağıda yayınlanan resmi videoyu görebilirsiniz. PlayStation Plus kullanıcıları, yukarıdaki listede yer alan oyunların sahibi olabilecekler.

Godfall Challenger Edition

PlayStation 5’in çıkış oyunlarından bir tanesi olan Godfall, ilk olarak görselliğiyle dikkat çekiyor. Farklı renk paleti ve iyi kaplamaları ile gerçekten göze hitap ediyor.

Oyun aslında kendine has bir tarzı devam ettiriyor. Looter-Slasher denilen tür üzerine kurgulanan Godfall, oyuncuların kendi deneyimlerini geliştirmesini istiyor. RPG ögeleri ile donatılan yapımda amacımız çevreden eşyalar bularak, karakterimizi geliştirmek. Sonrasında da karşımıza çıkan düşmanları tek tek öldürmeye çalışmak.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi oyunun Challenger Edition sürümü bulunmuyor. Eğer bahsedilen Ascended Edition ise bu paket içerisinde pek çok farklı ekstra ürün getiriyor. Bu paketin fiyatı ise halihazırda 264TL

Mortal Shell

Dark Souls’dan sonra oyun dünyasına yeni bir giriyor ve Souls-Like diye bir tarz ortaya çıkmıştı. Hem From Software bu tarz oyunlara geliştirmeye devam etmiş hem de başka stüdyolar da bu tarz oyunlar çıkarmışlardı.

Mortal Shell de buna benzer yapımlar arasında. Bu oyunun alametifarikası ise mekaniklerinin çok farklı olması. Klasik level atlama, karakter geliştirme ve diğer detaylar çok farklı planlanmış.

Oyun halihazırda PSN üzerinde 259TL fiyat etiketi ile satılıyor.


İlginizi Çekebilir: Çıkacak Oyunlar Listesi


LEGO DC Super Villains

Oyunun kendisi PSN üzerinde şöyle açıklanıyor: “Kötülük iyidir… Yepyeni DC/LEGO macerasına atılın ve evrenin gelmiş geçmiş en iyi kötü adamı olun. Oyuncular yepyeni bir süper-kötü yaratıp canlandırırken oyunun aksiyon dolu hikayesi doğrultusunda tarihe geçecek hinliklere imza atıp felaket saçacak. DC evrenindeki açık dünya deneyiminde, Adalet Birliği yok olmuş, Dünyanın korunmasını kendilerine ‘Justice Syndicate’ diyen çömezlerine bırakmıştır. Dünyanın bu yeni, acaip süper kahraman özentilerinin asıl niyetlerini anlamak da size ve bir grup deli asosyale kalıyor. Oyuncular, meşhur DC Süper-Kötüleri The Joker, Harley Quinn ve Adaletsizlik Birliğindeki birçok dava arkadaşının da katıldığı efsanevi bir maceraya atılacak.”

Bu LEGO oyunu da yine 259TL fiyat etiketine sahip!

Exit mobile version