PS Now ve PS Plus Sonunda Birleşiyor Olabilir!

Yeni abonelik hizmeti "Spartacus" çok yakında geliyor.

Sony nihayet PlayStation Now ve PlayStation Plus‘ı daha büyük bir abonelik hizmetinde birleştiriyor olabilir. Geçen yıl, hem güvenilir hem de şüpheli kaynaklardan gelen raporlar ve söylentiler, PlayStation’ın özellikle PS Plus ve PS Now tekliflerini birleştirecek yeni bir abonelik hizmeti üzerinde çalıştığını iddia etmeye başlamıştı. PS Now ve PS Plus sonunda birleşiyor olabilir. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Days Gone Sony PlayStation İçin Bir Hayal Kırıklığıydı!


PS Now ve PS Plus Tek Bir Çatı Altında Buluşacak

Bununla birlikte, bu raporların sonuncusunun üzerinden birkaç ay geçti, ancak bugün nihayet tüm bu yeni abonelik hizmetinin kullanıma sunulmasının da yakın olduğunu gösteren yeni bir güncellememiz var. Birleşik Krallık’taki perakendecilere ay sonuna kadar PlayStation Now abonelik kartlarını satmayı bırakmaları tavsiye edildi.

Yeni abonelik hizmeti “Spartacus” çok yakında geliyor diyebiliriz. Spartacus’ün ne olacağına gelince, görünüşe göre bu abonelik sistemi Xbox Game Pass benzeri bir sisteme ev sahipliği yapacak. Önceki ve yukarıda bahsedilen raporlara göre, PlayStation kullanıcıları geniş bir oyun kütüphanesine erişmek için aylık bir ücret ödemesi gerekecek.

PlayStation Now ve PlayStation Plus’ı birleştirecek olan servisin üç aşamalı olacağı ve PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarına İlkbahar mevsiminde getirileceği söyleniyor. Her ne kadar PlayStation Now ismi tarihe karışacak olsa da, PlayStation Plus ismi muhafaza edilecek.

PS Now ve PS Plus Sonunda Birleşiyor

Sony henüz PlayStation Now kartlarının İngiltere’deki raflardan çekilmesi ve yarattığı spekülasyonlarla ilgili yorum yapmadı. Konu hakkında gelecek güncellemelere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Peki siz PS Now ve PS Plus sonunda birleşiyor haberimiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Sony’nin yayınlayacağı yeni abonelik hizmeti Xbox Game Pass ile boy ölçüşebilir mi?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version