Project U, Ubisoft’un Yeni Gizemli Projesi

Nedir bu Project U?

Ortaya çıkan rapora göre Ubisoft, Project U adı altında gizemli bir proje üzerinde çalışıyor. Şimdilik çoğu detay belirsiz olsa da, kapalı beta testi için kayıtlar ve resmi internet sayfası açılmış durumda. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage, Cin İçerecekmiş


Ubisoft’un geliştirilme aşamasında olan birçok oyunu var. Eylül ayında duyurulmuş olan birden fazla Assassin’s Creed, Avatar: Frontiers of Pandora, ertelemelere doyamayan Skull and Bones, güncel durumundan pek bir haberimizin olmadığı Beyond Good and Evil 2, The Division: Heartland ve The Division: Resurgence, Splinter Cell Remake ve daha nicesi. Bu hafta ortaya çıkan Project U da bu listeye eklenecek yeni bir oyun olacak.

Project-U

Project U için İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Insider Gaming sitesinde Tom Henderson tarafından yazılı olanlara göre, şimdilik resmi duyurusu yapılmamış olsa da, kendi internet sitesi dahi olan Project U için Batı Avrupa bölgesinde yaşayan oyuncuların kapalı beta testi için kayıt yaptırabiliyorlarmış. Bununla birlikte, kapalı beta testi için sistem gereksinimleri de açıklanmış.

En Düşük Gereksinimler (30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (60 FPS)

Resmi Project U sayfasında yazılanlara göre, sezon tabanlı kooperatif aksiyon oyunu olacak ve oyuncular büyük bir tehdidin ortadan kaldırılması için bir araya gelecekler. Görünüşe göre şu an için PvE bir oynanış söz konusu olacak ve PvP desteği sunulmayacak. Gerçi açıklama çok kısa ve çoğu detayın da belirsiz. Belki Fransız yayıncı resmi duyuru sırasında açıklama getirebilir.

Son olarak, Project U öncesinde kod adı Project Q için de oynanış testi gerçekleştirilmiş. Görünüşe göre halihazırda geliştirilme aşamasında olan başka bir gizemli proje daha söz konusu. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version