Project: The Perceiver Oynanış Videosu Yayınlandı

Soulsborne oyunları için sağlam alternatif geliyor...

Project The Perceiver Oynanış Videosu Yayınlandı

PlayStation konsolları için özel olarak geliştirilen Project: The Perceiver oynanış videosu ile geri döndü. Geçtiğimiz ay içerisinde duyurulan oyun için gerçekleştirilen canlı yayın sırasında gösterilen oynanış videosu, detayları içerisinde barındırıyor.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Jade Oynanış Videosu Sızdırıldı


Çin menşeli geliştirici Papergames ve dahili 17ZHE Studio tarafında geliştirilen Project: The Perceiver, halihazırda PlayStation 4 ve PlayStation 5 için geliştiriliyor. Henüz diğer platformlara da çıkıp çıkmayacağı belirtilmediği için PC ve Xbox tarafı için bir şey diyemiyoruz. Ancak PC versiyonunun da geliştirildiğine dair söylentilerin olduğu bilgisine yer vermeden geçmeyelim.

İnançların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyada geçecek olan oyunda, kaosun hakim olduğu topraklarda gezecek ve ideallerinin maskeler ile pekiştirildiği maskeler takan birçok farklı karakter ile karşılaşacağız. Bu süreçte ayrıca tuhaf varlıklar da yolumuza çıkacaklar.

Project: The Perceiver Oynanış Videosu

Geliştiriciler tarafından gerçekleştirilen güncel canlı yayında, oyuna dair daha fazla şey görebiliyoruz. Hızlı tempolu çatışma sistemi ile Sekiro: Shadows Die Twice oyununu Project: The Percevier, çevresel elementler ve engeller ile bazı platform tarzı özel görevler de içerecek.

Sunum sırasında göze en çok çarpan ise elbette görsellik. Oyunun PlayStation 5 üzerinde oynandığı her halinde belli oluyor diyebiliriz. Pürüzsüz animasyonlar ve muazzam kaplamalar ile ortam son derece etkileyici seviyede gerçekçi görünüyor. Bazı noktalarda, karakterimizin yakınlaştırılması ile hem detaylı tasarımı hem de saç fiziklerini görme fırsatımız oluyor.

Oynanış kısmında ise, Soulsborne tarzı zorluk seviyesi olacakmış gibi görünüyor. Bu bağlamda, etrafımız düşmanlar tarafından çevrildiği anda zamanlamayı tam tutturmamızın ve stratejik açıdan düşünmemizin gerekeceği anlar bizi bekleyecek.

Exit mobile version