Project Q, İptal Edilen Ubisoft Oyunlarına Katıldı

Fransız yayıncı, bir oyununun daha fişini çekti...

Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuş olan takım tabanlı arena savaşlarına odaklı Project Q, geçtiğimiz günlerde iptal edildiğini öğrendiğimiz oyunların arasına katıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Skull and Bones Oyununu Yeniden Erteledi


Project Q Sizlere Ömür

Geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin açıklamalarda bulunan Ubisoft, gösterdikleri performans karşısında hayal kırıklığına uğradıklarını açıkça belirtmişti. Dahası ise Skull and Bones oyununu bir kez daha ertelemiş olmanın yanı sıra, henüz duyurusunu yapmadığı üç projesini de iptal ettiğini de belirtmişti. Bu oyunlara şimdi de Project Q da eklendi.

ubisoft-bazi-oyunlarini-aaaa-olarak-listeledi

İlk olarak Insider Gaming tarafından rapor edilen iptal edilme durumu, Fransız yayıncı tarafından oyunun Discord kanalı üzerinden teyit edildi.

“İlk kapalı beta testi, ekip tarafından ortaya koyulan çalışma, hayranlık uyandırıcı desteğiniz ve muazzam tepkiniz sayesinde harika bir kilometre taşıydı. Bu Discord kanalındaki hayranlık uyandırıcı enerjiyi sevdi. Proje için yakıtımızdı. Geri bildiriminiz gerçek bir hediyeydi ve siz oyuncularımız için en iyisini yapabilmemize olanak tanıdı.

Tüm bu güzel anlar, bu duyuruyu yapmayı zorlaştırıyor. Project Q için artık geliştirilmeye devam edilmeyeceği için, üzülerek sıradaki kapalı beta testlerini iptal etmek durumundayız. Bu, aynı zamanda Discord sunucusunu da kapatmamızın gerekeceği anlamını taşıyor.”

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında Ubisoft tarafından duyurulmuş olan oyunun, takım tabanlı arena savaşı oyunu olacağı, çeşitli PvP modları içereceği ve Battle Royale olarak anılmayacağı söylenmişti.

Üst Yönetici Yves Guillemot tarafından enerjinin büyük bir kısmının mevcut markalara ve canlı servis oyunlarına kaydırılması yönündeki belirttiği kararın arkasından gelen bu iptal kararı sonrasında, oyun için oluşturulan ekibin daha büyük projelere kaydırılacağını tahmin edebiliriz.

Exit mobile version