Remedy, Project Condor Hakkında Yeni Detaylar Sundu

Bu yıl geliştirilmesine başlanacakmış...

Geçtiğimiz günlerde geliştirilme aşamasında olan oyunları hakkında güncel bilgiler paylaşan Remedy Entertainment, Project Condor hakkında yeni detaylar ile karşımıza çıktı.


İlginizi Çekebilir: Remedy Oyunlarıyla İlgili Güncel Finansal Rapor Yayınlandı


Hatırlayacağınız üzere Finlandiya menşeli geliştirici, halihazırda birden fazla proje üzerinde çalışıyor. Yakın bir zaman önce yayınladığı finansal rapor ile de bu projelerin durumları hakkında güncel bilgileri bizler ile paylaşmıştı. Bu projelerden bir tanesi, Control evreninde geçen, dört kişi eşli oynanış sunacak olacak Project Condor.

Project Condor Hakkında Yeni Detaylar Neler?

Daha önceden sızdırılan bilgilere dayalı olarak nihai adının FBC: Firebreak olacağı söylenen Project Condor ile ilgili olarak Finlandiya menşeli geliştirici tarafından yeni detaylar paylaşıldı. Stüdyonun servis tabanlı oyunlara yönelik olarak atacağı ilk adım olacak iken, Northlight motoru ile bu yıl içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için tam anlamıyla geliştirilmesine başlanacakmış.

Control Fikri Mülkiyeti Remedy Tarafından Satın Alındı

Oynanış olarak ağırlıklı olarak Oldest House içinde geçecek olan oyunda, oyuncular olarak Hiss ile savaşacak ve binayı tehditlerden kurtarmaya çalışacakmışız. Bu bağlamda, muhtemelen farklı FBC çalışanlarının kontrolüne geçecek ve farklı karakterlerden de görevler alacakmışız gibi görünüyor.

Ücretsiz olarak sunulmayacağı söylenen Project Condor, servis tabanlı bir oyun olmasına göre fiyatlandırılacakmış. Diğer bir deyişle, daha düşük bir fiyat ile karşımıza çıkacak. Ancak genişleme paketlere yayınlanacakmış. Servis tabanlı bir oyun olması neticesinde, oyun içi ödeme sisteminin de bulunacağını tahmin edebiliriz.

Exit mobile version