Project CARS 3 Duyuruldu!

Pistlerden sokaklara geçiş...

Bandai Namco Entertainment ve Slightly Mad Studios ortaklığında geliştirilen Project CARS 3 resmi olarak duyuruldu! Peki oyun bizlere neler sunuyor? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Formula Yarışçısı Hile Yaparken Yakalandı!


Project CARS 3 Duyuruldu! 

Bandai Namco Entertainment ve Slightly Mad Studios ortaklığında geliştirilen Project CARS 3 resmi olarak duyuruldu. Slightly Mad Studios, her türden oyuncuya hitap etmek adına yeni oyunda hem simülasyon hem de arcade tarzını benimsediklerini açıkladı.

Project CARS 3’te yenilenmiş bir hikaye ve Rivals modu yer alacak. Her türden oyuncuya hitap edeceği duyurulan oyunun kariyer modu hem simülasyon hem de arcade oyun tarzını bir araya getirecek. Oyunda toplam on farklı araç sınıfı bizleri bekliyor. Kazanacağımız deneyim puanları ile motor, egzoz ve süspansiyon dahil yeni geliştirme parçaları kademeli olarak bizlerin beğenisine sunulacak.

Oyunda önceki oyunlara nazaran daha fazla modifikasyon özgürlüğüne izin verilecek. Project CARS 3, şehir pistleri ile oyunculara eğlenceli anlar yaşatacak. Fragmanda şimdilik Amerika, Japonya, İspanya, Fransa ve Brezilya’dan pistler paylaşıldı. Eminiz daha fazlası oyunda bizleri bekliyor olacaktır.

Project Cars 3 Turunculevye-1Rivals modu yarı çok oyunculu bir deneyim sunacak. Bununla beraber günlük, haftalık ve aylık olarak güncel etkinlik görevleri gelecek. Yetenek seviyelerine göre ayrılmış olan liderlik tablosundaki rakiplerimiz ile mücadeleye girecek, deneyim puanı kazanarak üst sıralara çıkmaya çalışacağız.

Oyunda 200’den fazla araç, 140’tan fazla pist yer alıyor. Arabalar her Project CARS oyununda olduğu gibi lisanslı arabalar olacak. Daha önce Drive oyununu PlayStation 4’e özel olarak çıkaran Paul Rustchynsky yeni oyun üzerinde 18 ay çalışmış. Bu sebeple Project CARS 3’ün etkinliklerinde Drive esintileri görmemiz pek muhtemel.

Project CARS 3 Genel Özellikleri

Project CARS 3 bu yaz PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun yeni nesil konsollara  gelip gelmeyeceği hakkında ise henüz bir açıklama yapılmış değil.


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook grubumuzu ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version