Prince of Persia: The Sands of Time Remake Yeniden Ertelendi!

2023 yılında göremeyeceğimiz kesinleşti...

Ertelemelere doymayan Prince of Persia: The Sands of Time Remake, bir kez daha ertelendi. Belirsiz bir tarihe ertelenen oyun, 2023 yılını tamamıyla pas geçiyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Yeni Prince of Persia Oyunu Geliştiriyormuş


2020 yılının Eylül ayında düzenlenen Ubisoft Forward yayını sırasında duyurulmuş olan yeniden yapım, PC (Epic Games Store ve Uplay), PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilir iken, geriye uyumluluk ile PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde de oynanacağı söylenmişti.

2021 yılının başlarında çıkacağı söylenmiş olsa da, geçtiğimiz ayın başlarına kadar Fransız yayıncının Pune ve Mumbai stüdyoları tarafından geliştirilmekte olan oyun, bildiğiniz gibi Ubisoft Montreal’ın ellerine teslim edilmişti.

Önceki iki stüdyonun kaldığı yerden devam edilecek olan yeniden yapım Prince of Persia: The Sands of Time ile olabilecek en iyi deneyimin sunulabilmesi için yeniden toplanma aşamasına geçileceğini öğrenmiştik.

Prince of Persia The Sands of Time Remake

Prince of Persia: The Sands of Time Remake 2023’te de Çıkmayacak

Ubisoft tarafından PC Gamer sitesine yapılan açıklamaya bakılırsa, Pune ve Mumbai stüdyolarının çalışmalarından duyulur iken, geliştirilme sürecini devralmış olan yeni ekip de harika bir yeniden yapım sunabilmek için çalışmalara devam ediyormuş. Önceki ekiplerin kaydettikleri aşama sırasında öğrendiklerinden de yararlanılıyormuş. Yeni planlamaya bağlı olarak ise oyunun 2023 yılında satışa sunulmamasına karar verilmiş.

Aslına bakarsanız Fransız yayıncının resmi açıklamasından önce, geliştirilme sürecinde birtakım sıkıntıların yaşandığına dair iddialar ortaya atılmıştı. Çok geçmeden önde gelen perakendecilerin oyunu listelemelerinden çıkartmaları da iddiaları kuvvetlendirmişti.

Haberinin ardından Ubisoft, IGN yetkililerine yaptığı açıklama ile erteleme kararının bazı aksaklıklar yüzünden alındığını teyit etti. Bunun karşılığında, kullanıcılar tercihen ön-siparişlerini iptal edebilecekler veya gelecek olan yeni gelecek olan haberleri bekleyebilecekler.

 

Exit mobile version