Prince of Persia: The Sands of Time Remake Ücretsiz Yükseltilebilecek!

"İnanılmaz" geliştirmeler yolda...

Prince of Persia The Sands of Time Remake

PlayStation 4 ve Xbox One için Prince of Persia: The Sands of Time Remake ‘i satın alanlar, herhangi bir ek ücret ödemeden PS5 ve Xbox Series X . S yükseltmesi yapabilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ubisoft’un Ücretsiz Mini Oyunu ile Ödüllerin Kapısını Aralayın!


Prince of Persia: The Sands of Time Remake Yeni Nesil Yükseltmesi

ResetEra kullanıcısı The Praiseworthy tarafından tespit edildiği üzere, Ubisoft bu bilgiyi eklemek için kısa süre önce resmi çevrimiçi mağazasını güncelledi. Oyunun henüz duyurulmamış Nintendo Switch sürümü de aynı sayfada yer almakta. Şu anda, yeni nesil yükseltmeler ve paket detayları hakkında daha fazla bilgiye sahip değiliz.

The Sands of Time’ın yeniden yapımının PS5 ve Xbox Series X / S’de grafiksel iyileştirmeler sunup sunmayacağını görmek ilginç olacak. Bildiğiniz üzere yapımın grafikleri oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Ubisoft Hindistan’dan Pierre Sylvain-Gires ise konu hakkında, “Prince of Persia: The Sands of Time aslında bir fantezi hikayesi olduğu için oyuna gerçekten benzersiz bir görünüm vermek istedik. Hikaye, oyunu bitirmek için geçmeniz gereken 40 farklı seviye ve tüm bu büyülü ortamlara dalışınızı eşsiz kılmak temel ögelerimiz. Bu yüzden, bu oyunu diğer oyunlardan ayırmak için benzersiz bir görsel uygulaması yapmak bizim tercihimiz. Hayranlar Assassin’s Creed gibi gerçekçi grafikler beklememeli.” açıklamasında bulunmuştu.

Ubisoft Store, yeniden yapılanmanın özelliklerinden biri olarak “inanılmaz” geliştirmelerden söz ediyor. Resmi açıklamada “İnanılmaz grafik geliştirmeleri ve yeniden tasarlanmış oyun mekaniğini deneyimleyin.” ifadesi yer almakta. Anlaşılan gelen tepkilerden sonra Ubisoft konuya el atarak gerekli düzenlemeleri talep etmiş stüdyodan.


İlginizi Çekebilir: Immortals: Fenyx Rising İnceleme


Oyunun resmi Ubisoft Store mağazasını buradan ziyaret edebilirsiniz. PoP: The Sands of Time Remake henüz ülkemizde ön siparişe açılmış değil. PoP: The Sands of Time Remake 18 Mart 2021’de PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X – S için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyun için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version