Prince of Persia: The Sands of Time Remake Geliyor!

Kalitesini tartışmaya gerek var mı? VAR

Prince of Persia: The Sands of Time Remake sızdırıldı. Ortaya çıkan video ve ekran görüntüleri oyunun gerçekliğini doğrular cinsten. The Sands of Time Remake’in bugün TSİ 22:00’da düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Yeni Splinter Cell ve Prince of Persia Oyunu Yakında Duyurulabilir!


Prince of Persia: The Sands of Time Remake Sızdı

Ubisoft’un resmi duyurusundan önce yeni PoP oyunundan düzenlenmiş görseller Rus Uplay mağazasında ortaya çıktı. Buna ek olarak hayranlar Ubisoft Forward için hazırlanan bir görselde Prince of Persia motiflerinin ve sembollerinin olduğuna dikkat çekti.

Tüm bu hazırlıklar ve mesajlar, Ubisoft’un 2008’deki Prince of Persia: The Sands of Time’ın yeniden yapımını, büyük olasılıkla Ubisoft Forward sırasında ortaya çıkarmak için can attığını gösteriyor. Sızıntılar gerçek çıkarsa, uzun zamandır süren hasret en sonunda sona erecektir diye düşünüyoruz. Tek sorun görsellerin bize pek ”remake” havası vermediği, veremediği…

PoP

Ubisoft’un bu noktada oyuncuları memnun etmek adına daha fazla üzerinde çalışması gerektiği açık ve net. Bakalım oyunun nihai sürümü bizlere nasıl bir deneyim yaşatacak hep beraber bekleyip göreceğiz. Videoya ve görsellere yukarıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

İlk olarak 1989 yılında piyasaya sürülen Prince of Persia, o zaman bile muhteşem oyunları bizlere buluşturacağını gösterir kaliteydi. Ardından yeni Prince of Persia oyunları yapmaya devam eden Ubisoft, özellikle 2003 yılında piyasaya sürdüğü The Sands of Time isimli oyunuyla herkesin gönlüne taht kurmayı başarmıştı.

2010 yılında piyasaya sürülen Prince of Persia: The Forgotten Sands’dan bu yana ise yeni oyun geliştirilmiyordu. Fakat oyuncuların çok büyük bölümü, eski oyunların tadında yeni bir yapım çıkmasını dört gözle bekliyorlardı.

Aslında Ubisoft bir süredir Prince of Persia serisine geri dönmüştü. Kısa bir süre önce Prince of Persia: Dagger of Time adı verilen bir tür VR tabanlı odadan kaçış oyununu duyurmuştu. Ubisoft‘un Düsseldorf stüdyosu tarafından geliştirilen The Dagger of Time, 2020 ilkbaharda dünya genelinde 300’den fazla sanal gerçeklik cihazlarında oynanabilir olarak servis etti.

Sektörün içinden bir çok uzman, Ubisoft’un çok sevilen Sands of Time için Remake hazırlıklarında olduğunu da dile getirmişti. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version