Prince of Persia: The Sands of Time Remake Geliştirici Değiştirdi

Yeniden yapım artık Montreal stüdyosuna emanet...

Prince of Persia The Sands of Time Remake Geliştirici Değiştirdi

Prince of Persia: The Sands of Time Remake, yapılan yeni duyuru ile geliştirici değiştirdi. Montreal stüdyosu artık projeden sorumlu hale geldi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Yeni Prince of Persia Oyunu Geliştiriyormuş


Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai tarafından PC (Epic Games Store ve Uplay), PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen ve geriye dönük uyumluluk ile PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde de oynanabilecek olan oyun, hatırlayacağınız üzere 2020 yılının Eylül ayında düzenlenen Ubisoft Forward yayını sırasında duyurulmuştu.

İlk olarak 21 Ocak 2021 tarihinde satışa sunulacağı söylenmiş olsa da, sayısız kez erteleme ile gündeme gelmişti. Şu an için net bir çıkış tarihi olmayan yeniden yapım Prince of Persia: The Sands of Time, şimdi de geliştirici değiştirmek durumunda kaldı.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake Montreal Stüdyosuna Emanet

Prince of Persia resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile oyunun geliştirilme süreci artık Ubisoft Montreal stüdyosuna emanet edildi.

“Prince of Perisa: The Sands of Time Remake’in geliştirilmesi, artık sanatsal Sands of Time üçlemesinin doğduğu Ubisoft Montreal tarafından yönetilecek.

Bu karar önemli bir adım ve ekibin, Ubisoft Pune ve Ubisof Mumbai tarafından başarılmış işin üzerinden devam edecek olup, hazır olduğunda sizlere tüm zamanların klasiğinin yeniden yapımı için en iyi deneyimi sunmak adına oyun kapsamında yeniden bir araya gelecekler.

Devamlı desteğiniz ve geliştirme boyunca olan sabrınız için hepinize teşekkür etmek istiyoruz. Sıradaki güncellemede süreç ile ilgili olarak sizi bilgilendireceğimizden emin olun.”

Daha önceden verilen detaylara göre, Prince of Persia: The Sands of Time Remake ile orijinal hikayeye dokunulmayacak. Yani yine Prince olarak Sands of Time’ın Vizier’ın ellerine düşmesini engelleme çalışacağız. Bir yandan düşmanlar ile savaşırken bir yandan da bulmacaları çözeceğimiz oyunda, hançerimiz ile zamanı kontrol edebileceğiz.

Görsel olarak yeni düşman karakter modellemeleri, geliştirilmiş sesler, parkur animasyonları ve müzikler ile yeni sinematik sahneler sunacak. Bunların yanı sıra, kamera, kontroller ve çatışma sistemi de tamamıyla yeniden yaratılarak bugünün standartlarına taşınacak ama orijinal ile modern versiyon arasında geçiş yapabilmek mümkün olacak.

Exit mobile version