Prince of Persia: The Sands of Time Remake Ertelendi!

Prensin hikayesi için biraz daha bekleyeceğiz.

Prince of Persia The Sands of Time Remake

Ubisoft’un merakla beklenen Prince of Persia: The Sands of Time Remake oyunu ertelendi. Konu hakkında açıklama metni yayınlayan Ubisoft, yapımın yeni çıkış tarihini paylaşmadı. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Rainbow Six Siege 120 FPS 4K Desteğine Kavuştu!


Prince of Persia: The Sands of Time Remake Tekrar Ertelendi

Ubisoft’un merakla beklenen PoP: The Sands of Time Remake oyunu ertelendi. Ubisoft konu hakkında: “Eylül ayında Prince of Persia: The Sands of Time Remake’i duyurduğumuzdan beri, bu sevilen oyun serisi hakkında sizden çok sayıda geri bildirim aldık. Geliştirme ekiplerimizi mümkün olan en iyi oyun yapmaya yönlendiren, sizin tutkunuz ve desteğinizdir.

Bununla birlikte, Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in çıkışını daha sonraki bir tarihe ertelemeye karar verdik. Bu ilave geliştirme süresi, ekiplerimizin orijinaline sadık kalırken taze hissettiren bir yeniden yapım sunmasını sağlayacaktır.açıklamasında bulundu.

İlk olarak 1989 yılında piyasaya sürülen Prince of Persia, o zaman bile muhteşem oyunları bizlere buluşturacağını gösterir kaliteydi. Ardından yeni Prince of Persia oyunları yapmaya devam eden Ubisoft, özellikle 2003 yılında piyasaya sürdüğü The Sands of Time isimli oyunuyla herkesin gönlüne taht kurmayı başarmıştı.

2010 yılında piyasaya sürülen Prince of Persia: The Forgotten Sands’dan bu yana ise yeni oyun geliştirilmiyordu. Fakat oyuncuların çok büyük bölümü, eski oyunların tadında yeni bir yapım çıkmasını dört gözle bekliyorlardı.

Aslında Ubisoft bir süredir Prince of Persia serisine geri dönmüştü. Kısa bir süre önce Prince of Persia: Dagger of Time adı verilen bir tür VR tabanlı odadan kaçış oyununu duyurmuştu. Ubisoft‘un Düsseldorf stüdyosu tarafından geliştirilen The Dagger of Time, 2020 ilkbaharda dünya genelinde 300’den fazla sanal gerçeklik cihazlarında oynanabilir olarak servis etti.

Sektörün içinden bir çok uzman, Ubisoft’un çok sevilen Sands of Time için Remake hazırlıklarında olduğunu da dile getirmişti. Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai tarafından geliştirilen yapım, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacakken, geriye uyumluluk desteği ile PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde de oynanabilecek.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version