Prince of Persia Remake Duyurusu Yolda!

Hayaldi gerçek oldu.

Prince of Persia serisi için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ubisoft, Prince of Persia 6 alan adını almasının ardından şimdi de Guatemalalı perakendeci MAX oyunu mevcut nesil konsollar için listeledi. Prince of Persia Remake yakında duyurulabilir.

İlk olarak 1989 yılında piyasaya sürülen Prince of Persia, o zaman bile muhteşem oyunları bizlere buluşturacağını gösterir kalitedeydi. 2010 yılında piyasaya sürülen Prince of Persia: The Forgotten Sands’dan bu yana ise yeni bir oyun geliştirilmiyordu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Yeni Splinter Cell ve Prince of Persia Oyunu Yakında Duyurulabilir.


Prince of Persia Remake Yakında Duyurulabilir

Guatemalalı perakendeci MAX, Prince of Persia Remake’i Xbox One, PC, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için listeledi. 2010 yılından bu yana tarihin tozlu raflarına kaldırılan seri adına yeni sızıntılar gündeme gelmeye devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre yapım Kasım ayında mevcut nesil konsollar ve PC için piyasaya sürülecek.

Oyun basınının saygın insanları arasında yer alan Bloomberg çalışanı Jason Schreier ise bu sızıntıyı attığı tweet ile doğruladı. Schreier; “Sevgili perakendeciler Ubisoft’un sürpriz oyun duyurularını sızdırmaktan hoşlanıyor.” mesajı ile ortaya çıkan Remake haberlerini doğrulamış oldu.

Ubisoft Forward etkinliğinin yeni bölümü Eylül ayında bizlerle olacak. Resmi duyurunun bu etkinlik kapsamında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Ubisoft henüz sızıntılar hakkında resmi bir açıklamada bulunmuş değil. Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam ediyor olacağız.

Aslında Ubisoft bir süredir Prince of Persia serisine geri dönmüştü. Kısa bir süre önce Prince of Persia: Dagger of Time adı verilen bir tür VR tabanlı odadan kaçış oyununu duyurmuştu. Ubisoft‘un Düsseldorf stüdyosu tarafından geliştirilen The Dagger of Time, 2020 ilkbaharda dünya genelinde 300’den fazla sanal gerçeklik cihazlarında oynanabilir olarak servis etti.

Sektörün içinden bir çok uzman, Ubisoft’un çok sevilen Sands of Time için Remake hazırlıklarında olduğunu da dile getirmişti.


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? PoP serisine geri dönüş hayalimiz gerçek olabilir mi? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version