Prime Gaming Şubat 2023 Oyunları Belli Oldu

Var mısınız Morrowind şehrine dönmeye?

Prime Gaming Şubat 2023 Oyunları Belli Oldu

Prime Gaming Youtube kanalı üzerinden yayınlanan yeni video ile Prime Gaming Şubat 2023 oyunları belli oldu. Yeni ay içerisinde abonelere toplamda dokuz oyun sunulacak.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (26 Ocak)


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu.

Şubat ayı için seçilmiş olanların arasında, The Elder Scrolls III: Morrowind GotY Edition gibi son derece kaliteli bir oyun bulunuyor. Steam mağazasında 129 TL’ye satılan oyunu, aboneliğiniz kapsamında 7.90 TL’ye edinebiliyorsunuz. Toplam değeri 646 TL olan oyunların listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Prime Gaming Şubat 2023 Oyunları Listelendi

Listenin dikkat çekeni, elbette The Elder Scrolls III: Morrowind oyununun Game of the Year Edition versiyonu oluyor. Bizleri Vvardenfell adasına götüren hikaye, Morrowind şehrini Imperial saltanatından kurtarmak için güç kazanma arayışında olan yarı tanrı Dagoth Ur etrafında dönüyor. Oyunun bu versiyonu, Bloodmoon ve Tribunal genişlemelerini içeriyor iken orijinal Mod Construction Set pakete dahil edilmiş değil.

Ana oyuna ek olarak seksen saat ek oynanış sunan The Elder Scrolls III: Morrowind GotY Edition dışında, Divine Knockout da bir başka dikkat çeken oyun oluyor. Red Beard Games tarafından geliştirilen oyunun yayıncılığını Hi-Rez Studios üstlendi. Çizgi film tarzındaki grafikleriyle dikkat çeken oyunda çevrim içi PvP desteği mevcut.

Amazon tarafından şubat ayına özel olarak verilecek ücretsiz yapımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bedava olarak sunulacak video oyunları hakkında düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version