Prime Gaming Ocak 2023 Oyunları İndirmeye Açıldı

Listede yine kaliteli oyunlar var!

Yeni yıla girmemizle birlikte, Prime Gaming Ocak 2023 oyunları da indirmeye açıldı. Bu defa listemizde altı oyun var ve şu an itibarıyla kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Oyunları İndirmeye Açıldı (29 Aralık)


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu.

Ocak ayı için seçilmiş olan oyunlar da abonelere sunuldu. The Evil Within 2 gibi son derece kaliteli oyunların yanı sıra, daha önceden Epic Games tarafından ücretsiz olarak dağıtılan Lawn Moving Simulator ve Breathedge ve Beat Cop gibi oyunlar bulunuyor.

Breathedge

Prime Gaming Ocak 2023 Oyunları Hangileri Oldu?

Listenin dikkat çeken ilk oyunu, elbette The Evil Within 2. Resident Evil üstadı Shinji Mikami gözetiminde geliştirilen devam oyununda, bir kez daha dedektif Sebastian Castellanos rolüne bürünüyoruz. The Evil Within için doğrudan bir devam niteliği taşıyan The Evil Within 2 oyununda, STEM cihazı içinde kaybolan kızımız Lily’yi kurtarmak için kabuslarla dolu dünyaya bir kez daha dalmak durumunda kalıyoruz.

Eğer çim biçeceğiniz bir oyun hoşuna gidecekse ve Temmuz ayında Epic Games üzerinden ücretsiz dağıtılan Lawn Moving Simulator fırsatını kaçırmışsanız, aynı oyun bu defa Prime Gaming ile oyunculara sunuluyor. Toro, SCAG ve STIGA gibi prestijli markaların gerçek dünya lisanslı çim biçme makinelerini deneyimleyebiliyor ve Büyük Britanya kırsalında çim biçme faaliyetinizi yönetebiliyorsunuz.

Breathedge de sizlere öncelikli olarak denemenizi önereceğimiz bir diğer oyun oluyor. Geçmişin gelecek öngörüsünden (Retrofütürizm), Sovyet estetiklerinden ve kara mizah filmlerinden esinlenilerek oluşturulan oyun, hayatta kalma türüne yeni bir soluk getiriyor diyebiliriz. Büyükbabasının küllerini galaktik bir defin için taşımakta olup, kendisini bir şekilde evrensel bir komplonun tam ortasında bulan Man isimli sıradan bir karakterin rolünde olacaksınız.

Exit mobile version