Prime Gaming Nisan 2023 Oyunları Açıklandı

Birçok kaliteli oyun bizi bekliyor...

Prime Gaming Nisan 2023 Oyunları Açıklandı

Prime Gaming Youtube kanalı üzerinden yayınlanan yeni video ile Prime Gaming Nisan 2023 oyunları belli oldu. Bu defa karşımıza dikkat çeken birçok oyunun olduğu geniş bir liste var. Diğer bir deyişle, Nisan ayı epey dolu dolu geçecek diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (30 Mart)


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu.

Prime Gaming Nisan 2023 Oyunları Listelendi

Nisan ayı içinde Amazon Prime aboneliğiniz kapsamında erişebileceğiniz oyunların arasında, Wolfenstein: The New Order, Icewind Dale: Enhanced Edition, Beholder 2 ve Metal Slug 4 gibi dikkat çeken oyunlar var.

6 Nisan

13 Nisan

20 Nisan

27 Nisan

Daha önceden pek çok kez Epic Games Store ücretsiz olarak dağıtılan Wolfenstein: The New Order, eğer bu fırsatları kaçırmışsanız, bir kez daha karşımıza çıkıyor. 2014 yılında PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için satışa sunulan oyunun hikayesi Naziler’in İkinci Dünya Savaşı’nı kazandıkları 1960’ların Avrupa bölgesinde geçiyor ve Wolfenstein için bir devam niteliği taşıyor. Savaş gazisi William “B.J.” Blazkowicz rolündeyiz ve Naziler’in dünya üzerindeki hükmünü durdurmaya çalışıyoruz.

Icewind Dale: Enhanced Edition ise listenin parlayan yıldızlarından oluyor. 2000 yılında çıkan oyunun geliştirilmiş sürümü, revizyondan geçirilmiş kullanıcı arayüzü, farklı görüntü modları, mobil versiyonları için komutlar, altmış yeni eşya, otuz sınıf ve kit kombinasyonu ve kara muhafız  olarak oynama gibi özellikler içeriyor.

2002 yılında Neo-Geo MVS  için yayınlanmış olan Metal Slug 4, daha sonradan PlayStation 2, Switch ve Xbox konsollarına uyarlanmıştı. Oynanışa sadık kalınan Metal Slug 4, beraberinde yeni düşmanlar, araçlar ve yeni bir kombo sistemi ile geliyor.

Exit mobile version