Prime Gaming Mayıs 2022 Oyunları Açıklandı

Dead Space 2, The Curse of Monkey Island ve dahası...

Amazon tarafından gerçekleştirilen resmi duyuru ile Prime Gaming Mayıs 2022 oyunları ortaya çıktı. Detaylara bakılırsa, önümüzdeki ay için yine fena olmayan bir liste var karşımızda. Peki aktif aboneler hangi yeni oyunlara ek bir ücret ödemeden erişim sağlayabilecekler? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (28 Nisan)


Bildiğiniz gibi Amazon, ücretli abonelik servisi üzerinden hem büyük hem de küçük bütçeli kaliteli oyunları kullanıcılar ile buluşturuyor. Bunları aylık sadece 7.9 TL karşılığında yapması da, oyuncular için oldukça cazip olmasını sağlıyor.

Aylık olarak eklenen ücretsiz oyunlar, Mayıs ile tam gaz devam edecek. Amazon tarafından yapılan açıklama ile ay aboneler, aralarında Dead Space 2 ve The Curse of Monkey Island gibi iki kaliteli klasiğin yer aldığı sekiz oyun bekleyecek. Toplam değer öncekiler kadar yüksek olmasa da, 252.10 TL daha ucuza alabileceğinizi söyleyebiliriz.

Prime Gaming Mayıs 2022 TCOMI

Prime Gaming Mayıs 2022 Oyunları Detayları

Amazon Prime Hakkında

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming ile her ay üyelere özel oyun içeriklerine ücretsiz erişim sağlayabiliyor. Prime Gaming kapsamında üyelere süresiz sahip olabilecekleri bu ücretsiz oyunların yanı sıra popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklar da sunuluyor. Amazon Prime üyeleri; aylık sadece 7,90 TL karşılığında, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip olmanın yanı sıra en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, Prime Day’de özel fırsatlar ve indirimler, Prime Video ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajdan da faydalanabiliyor.

Exit mobile version