Prime Gaming Mart 2023 Oyunları Belli Oldu

Baldur's Gate: Enhanced Edition, Adios ve dahası...

Prime Gaming Mart 2023 Oyunları Belli Oldu

Prime Gaming Youtube kanalı üzerinden yayınlanan yeni video ile Prime Gaming Mart 2023 oyunları belli oldu. Yeni ay içerisinde abonelere, toplamda yedi oyun sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunu (23 Şubat)


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu.

Mart ayı içinde Amazon Prime aboneliğiniz kapsamında erişebileceğiniz oyunların arasında, geçtiğimiz haftalarda Epic Games Store üzerinden de ücretsiz olarak dağıtılmış olan Adios da bulunuyor iken Baldur’s Gate: Enhanced Edition ise listenin parlayan ismi oluyor.

Prime Gaming Mart 2023 Oyunları Listelendi

2 Mart 2023

9 Mart 2023

16 Mart 2023

23 Mart 2023

30 Mart 2023

Baldur’s Gate: Enhanced Edition, 2013 yılının Ocak ayında satışa sunulmuştu. Infinity motorunun yenilenmiş ve geliştirilmiş sürümü ile hazırlanmış olan bu sürüm, aynı zamanda Tales of the Sword Coast genişlemesini, yeni bir macerayı, üç yeni karakteri, yeni ses setleri, orijinal oyun için yapılan yüzlerce iyileştirmeyi ve yüksek çözünürlüklü ekran desteğini içeriyor.

Listedeki oyunlardan Adios ise bizi bir domuz yetiştiricisinin rolüne büründürecek. Mafyanın arkasında bıraktığı cesetlerden kurtulmak için domuzlarımızı kullanmasından rahatsız oluyor ve bir sonraki ziyaretlerinde açıkça dile getiriyoruz. Olaylar da bundan sonra gelişmeye başlıyor.


Amazon tarafından mart ayına özel olarak verilecek ücretsiz yapımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bedava olarak sunulacak video oyunları hakkında düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version