Prime Gaming Eylül 2022 Oyunları Sızdırıldı (Güncel)

Önümüzdeki ay sekiz oyun bizi bekleyecek gibi görünüyor...

GÜNCELLEME: Amazon tarafından yapılan resmi duyuru ile Prime Gaming Eylül 2022 oyunları resmiyet kazandı.

***

Uzun bir zamandır her yeni ayın PlayStation Plus Essential oyunlarını sızdıran billbil-kun, bu konuda ne kadar güvenilir bir kaynak olduğunu Sony Interactive Entertainment tarafından yapılan resmi duyurular ile öğrenmiştik. Kendisi şimdi de Amazon tarafında abonelere en bir ücret ödemeden erişimde bulunabilecekleri Prime Gaming Eylül 2022 oyunları için sızıntı haberi ile karşımıza çıktı.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (25 Ağustos)


Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasına benzer olarak, Prime Gaming servisi üzerinden de düzenli olarak her ay birçok oyun indirmeye sunuluyor. Geçmişte birçok kaliteli oyunu oldukça makul, hatta deyim yerindeyse sudan ucuz diyebileceğimiz bir ücret karşılığında aboneleri ile buluşturmuştu.

Yeni ayın oyunları bir önceki ayın son günlerinde duyuruluyor. Haliyle Amerika menşeli şirketin resmi duyuruyu yapması yakın, ama güvenilir bir kaynak olan billbil-kun da bunu birazcık öne aldı diyebiliriz. Kullanıcı tarafından aktarılana göre, Eylül ayı içerisinde sekiz oyun servis üzerinden ek ücret talep edilmeden dağıtılacak.

0_-5jUC0tJrAZXiXAD

Prime Gaming Eylül 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Listedeki dikkat çekenlerden Assassin’s Creed Origins, 2017 yılında satışa sunulmuştu. Bizlere iki farklı dönemde geçen iki farklı hikayenin anlatıldığı oyunda, bir yandan hem büyük bir iktidar savaşının yaşandığı Antik Mısır’da Bayek ve Aya ikilisinin başından geçenler anlatılır hem de Hidden Ones ile The Order of the Ancients arasındaki çatışmanın köklerine iniyoruz. Diğer yandan ise yirmi birinci yüzyıla geçiş yapıyor ve Mısır topraklarındaki bir eseri bulmayı isteyen Abstergo Industries şirketi için araştırmacılık yapan Layla Hassan rolüne bürünüyoruz.

Göze çarpan bir diğer isim ise Middle-Earth: Shadow of Mordor. Yüzüklerin Efendisi ile Hobbit arasındaki zamanda geçen oyunda, Mordor boyunca savaşacak ve bizimle gelen ruhun esrarını çözmeye çalışacağız. Aynı zamanda Güç Yüzükleri’nin kökenlerini keşfedecek, kendi efsanemizi yaratacak ve nihai olarak da Sauron ile yüzleşeceğiz.

Bu oyunların haricinde, menajerlik türündeki Football Manager 2022 de oynamanız gereken bir diğer oyun olarak listedeki yerini almış. Oldukça güzel oyunların bizi beklediğine şüphe yok. Elbette Amazon tarafından resmi olarak onaylanması durumunda. Gelişmeleri takipte olacağız.

 

Exit mobile version